[]

Kediye evde ne hazırlayalım 3 haftalık (acil)

Dağ köyünde 3 haftalık yavru kedi bulduk şu an herhangi bir market bir buçuk saatlik uzaklıktayız, evde her türlü Yiyecek var kediye muhallebi yaptık yarı sütlü yarı sulu başka Ne verebiliriz bugünü geçirmek için. Yarın markete gideceğiz gittiğimizde de ne alalım hiçbir fikrimiz yok yaş mama mı kuru mama mı almamız gerekiyor

ek soru: birde bu bebik 12 saatlik araba yolculuğunu kaldırabilir mi, taşıma çantası alacağız


 
3 haftalıktan büyük gibi duruyor. yavru kuru kedi maması yiyebilir gibi. büfe boy piliç salam da alabilirsiniz, çok sever.


  • ensar  (30.09.22 19:35:27) 
yumurta haşlayıp sarısını suyla karıştırarak verebilirsiniz. yoğurt verebilirsiniz. çiğ süt vermeyin. evde tavuk varsa haşlayıp verebilirsiniz. düzenli bakacaksanız kuru mama kullanın, haftada bir iki haftada bir yaş mama verebilirsiniz.


  • coldegezenkutupayisi  (30.09.22 19:58:23) 
bu kedi 3 haftalik degil cok daha buyuk, bence 2,5-3 aylik falan. iki mamadan da alin bence, daha cok kuru mama olsun


  • monicapp  (30.09.22 19:59:58) 
bulan kişiler 3 haftalık dedi, annesini malesef köpekler kapmış, kendisi kakasını yapamıyor bulan kişiler(1 hafta önce bulunmuş) karnına masaj yaparak peçeteye nasıl yaptıracağımızı gösterdi, geride tek yavru kalmış güzel bakılmış sanırım göbüş kocaman.

yarın pet shopa gidilecek özel bi mama markası tercih etmelimiyiz, birde bu bebik 2 hafta sonra 12 saatlik araba yolculuğunu kaldırabilir mi, taşıma çantası alacağız
  • eja  (30.09.22 20:59:52 ~ 21:00:16) 
Yolculuğu kaldırır, arada durup tuvaletini yapması, su içmesi mama yemesi için kafesten dışarı çıkarmaniz lazım ama.


  • thatisthedoctor  (30.09.22 21:30:14) 
yolculuğu kaldırır. ben kedimle yolculuk yapıyorum sürekli. tek dikkat etmeniz gereken şey yolculuk başlarken fazla miyavlarsa cevap vermemek. bir süre sonra susar, cevap verirseniz 12 saat konuşmak zorunda kalırsınız.

tuvalet ve yemek için çıkartmanız kaçmasına sebep olabilir. yolculuk için çanta yerine box alıp içine bez koyun. pet shopta yolculukta tuvaletini yapması için bez arıyoruz derseniz gösterirler. onu boxa serip tuvaletini yaptıkça değiştirirsiniz. Yemeği ve suyu da kabıyla boxa koyar yedikten sonra alırsınız.

ben mama olarak kuruda royal canin yaşta n&d kullanıyorum onlara alıştığı için. mama meselesi biraz bütçeyle alakalı.
  • coldegezenkutupayisi  (30.09.22 22:26:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.