[]

Sezen Aksu

Bu kadın çok gizemli değil mi? Bir sürü şarkının arkasından bu kadın çıkıyor. Evinde oturup şarkı mı yazıyor? Nasıl geliyor aklına? Televizyonda da görünmüyor hiç. Şarkı yazmak tabii ki yetenek işi ama ben o yolculuğu merak ediyorum. Alkolün de etkisi olabilir mi?




 
tarihe imza atanlar hep boyle hayattan feragat etmisler. cok sosyal, medyatik biri olsaydi magazin, internet, yarisma surda burda botokslariyla gozumuzu kanatip gecmisin ekmegini yerdi.


  • buenosdias  (30.09.22 13:53:27) 
alkol mü ahaahaha


  • freebird5406_2  (30.09.22 13:56:47) 
Kokocambo


  • brkylmz  (30.09.22 14:06:41) 
Siz söylemeseydiniz farketmezdim, Sezen Aksu gerçekten de son 15-20 yıldır pek ortalıklarda yok.
Daha önce bu kadar saklanan bir insan değildi, sık sık dışarıda fotoğraflarını, röportajlarını görüyorduk, televizyon programlarına katılıyordu.Siyasetle de müzikle de ilgili pek çok fikir beyan ediyordu.

Yanlış hatırlamıyorsam bir ara bir hastalık yaşadı, kullandığı ilaçlar sebebiyle hem çok kilo aldı hem de yüzünde bir sorunlar oldu. Sanırım o günlerden beri pek ortalıkta gezmiyor.
  • michael_knight  (30.09.22 14:06:58) 
müzik sektörünün başı, istediğine yol açan istediğinin önünü tıkayan mafya. şarkılarının çoğunu kendi yazmamıştır. bütün ününü aysel gürel ve onno tunç'a borçludur. kendi yazdığı şarkıların da servis edildiğini düşünüyorum.

onun haricinde proje olduğunu düşünüyorum. yetmez ama evetçi, kimi zaman açılımcı kimi zaman ünzile. babasının da kim olduğunu araştırmanızı öneririm.

bu arada sizin erkek olduğunuzu bilmesem kadın sanardım sizi her açtığınız duyuruda sizi ilk kadın sanıyorum sonra isminizi görünce haaa bu erkekti diyorum
  • Hallegadola  (30.09.22 15:43:21 ~ 15:45:37) 
hallegadola'nın yazdıklarını yazmaya gelmiştim..

Mafya ve başkalarının şarkılarıyla meşhur olmasına +1

başkalarına yazdığı şarkılar da çakkıdı falan seviyesi işte. Öyle inanılmaz müthiş bi söz yazarı falan değil.
  • nundu  (30.09.22 16:26:19) 
Alkol, çeşitli uyarıcı maddeler, kendine mahsus kafa, ilham... bazı insanın ilhamı çok ama çok gür olur.


  • muhayyer divan  (30.09.22 18:25:14) 
eskiden televizyonda cok cikardi. yaslaninca ve hastaliklarindan falan dolayi goruntusu bozuldugu icin cikmiyor sanirim.

baskasi olsa botoks yapardi denmis, sezenden daha botokslu esktetikli kim var ki?

son olarak ticari olarak basarili sanatcilar genelde cok uretken olur. mesela picassonun 15 bine yakin tablosu oldugu soyleniyor. sezen de hic sektirmeden ayda 3-4 sarki uretiyor olabilir. onemli olan yillarca dusunup 1 super sarki cikartmak degil, yuzlerce sarki yapip %10'unun falan tutmasi. 90'larda falan cok uyusturucu kullandigi konusulurdu ama uretkenligi muhtemelen kisiligiyle alakali bir sey, maddeden ziyade. Bankaci olsaydi da muhtemelen VP falan olurdu.
  • hot potato  (30.09.22 19:20:25 ~ 19:22:16) 
her dönem iktidara yanaşan, kendi hayran kitlesine hainlik eden, çok ticari bir tip olmasına rağmen şarkı yazmada yetenekli olduğu inkar edilemez, özellikle gençken. kadın 18inde kaybolan yılları yazmış.
yazdığı şarkıların listesi :
tr.wikipedia.org
öte yandan çok da anormal değil, benzer kişiler var, örneğin barış manço, nazan öncel, aysel gürel, kayahan ..
tr.wikipedia.org
  • vizivozo  (30.09.22 22:57:39 ~ 23:17:49) 
Kendi yazmiyor. Iyi sarki sözlerini kendi adiyla pazarliyor. Muzik mafya lideri diyelim. Hazir mala çöküyor.


  • halk  (01.10.22 06:39:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.