[]

Wordpress tabanlı web sitesinde menünün mobilde çalışmaması

Önceki temam cortladığı için görünüşünü oldukça hoş bulduğum Activello temasını yükledim.

Ancak mobilde menü açılmamaya başladı. Masaüstü versiyonda sorun yok.

İngilizce olarak arattığımda temanın kronik sorunu olduğunu anladım. Birçok kişi aynı sorunu bildirmiş. Çözüm olarak tema dosyalarından navbar satırını güncellemek, bootstrap dosyalarını güncellemek falan önerilmiş yaptım ama işe yaramadı. Temayı değiştirmek de istemiyorum çünkü çok hızlı ve bu mevzu haricinde hoş.

Ben de ekşi duyuru ahalisine geldim. Kodlamadan, web site tasarımından anlayan bir uzman çıkacak ve sorunu çözecek, inanıyorum.

Edit: ensar'a çok teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü.

 
WP Optimize pluginin js minify özelliğini kapatırsanız problemin ne olduğu daha rahat görülebilir. Hatta toptan deaktif edin o plugini.


  • ensar  (30.09.22 11:45:01) 
Dekatif ettim hocam. Şimdi görünüyor mu?


  • marsli gocmen  (30.09.22 11:58:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.