[]

kredi kartı olmadan gittigidiyordan nasıl alışveriş yapabilirim?

bıktım artık her seferinden babamdan izin almaya uğraşmaktan. yok mudur başka yolu?




 
hemen al seçeneği sadece kredi kartıyla bildiğim kadarıyla.
ben artırmayla kazandığım birkaç parça için garanti bankası atm sinden para yatırarak ödeme yapıp almıştım.

  • ben eksiktim  (20.06.10 03:13:04) 
satıcıyla anlaşsam böyle yatırmalı olarak ayarlayabilirmiyiz gg üzerinden?


  • cagdassalur  (20.06.10 03:17:41) 
kart yok böyle yapalım dersen de yardımcı oluyorlar evet :)


  • ben eksiktim  (20.06.10 03:21:22) 
Hemen al ürünlerde banka yoluyla ödeme seçeneği yok. Tek yolu satıcının sizin adınıza açık artırma listelemesi yapması. Bunu yapıp ürün numarasını size ulaştırır. Siz de minimum teklifi verip satıcıya bilgi verirsiniz. Ancak açık artırma en az 3 günlük olacağı için satıcının teklif sahibi lehine satışı sonlandırmak istiyorum diyerek gg yardım bölümüne mesaj atması lazım. Ardından açık artırmayı kazandığınız bilgisi size gelecek ve ödeme seçeneklerinde banka havalesini göreceksiniz. Bankanın ne kadar komisyon alacağı gibi konuları bilemiyorum yalnız.


  • firtinanin gozunden  (20.06.10 16:30:34) 
hemen al seçeneği ile eft kullanılamıyor satıcıyla anlaşman lazım. ama açık artırmada kazandığın malı eft ya da havale ile ödeyebilirsin.


  • trawmatolog  (20.06.10 21:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.