[]

projeksiyona tv alicisi eklemek

merhaba,
projeksiyonda wi-fi ile netflix vs.izlemek için mi box kullanıyoruz, fakat tv yayını izleme seçeneği yok, tv yayınlarını da izlemek için ne yapılması ya da hangi cihazın eklenmesi gerekiyor, bilgisi olanlardan yardım rica ederim. (bilgisayardan aktarma seçeneğini kullanamıyoruz maalesef)



 
turkcell hattınız varsa mi box'a turkcell tv+ uygulamasını kurun. bildiğim kadarıyla turkcell hattınızla 10 gb'a kadar temel kanalları izleyebiliyorsunuz.


  • kibritsuyu  (29.09.22 12:01:52) 
turkcell tv+ turkcell hatti olmadan da alinabilir, ayda 25tl. ben yurtdisinda kullaniyorum, memnunum. ama vpn gerektirmeye basladi son zamanda, o hos olmadi. tabi turkiye'de gerekmez.

bir alternatif de blutv ama tv+ daha kullanisli bence.
  • lemmiwinks  (29.09.22 13:31:25 ~ 13:31:50) 
play.google.com

mi box cihaza bu uygulamayı kullanarak internet üzerinden izleyebilirsiniz.

eğer çanak antenden gelen kabloyu cihaza takıp izlemek istiyorsanız bir uydu alıcısı almanız gerekir. yok hem uydudan hem internetten takılayım derseniz aşağıdaki cihaz gibi hem android hem de uydu kablosu girişi olan bir cihaz almanız gerekiyor.

www.merterelektronik.com
  • bravoteam  (29.09.22 13:44:46 ~ 13:50:31) 
blutv (veya hepsiburada premium) üyeliğiniz varsa blutv ile de tv izleyebilirsiniz.


  • inheritance  (29.09.22 13:58:41) 
@lemmiwinks: turkcell tv+ turkcell hattı olmadan da alınabilir, ama dediğiniz gibi ayda 25 lira.

oysa turkcell bazı paketlerde 5-10 gb turkcell tv+ kullanma hakkı veriyor, beleş, paket dahilinde (örnek: www.turkcell.com.tr). bütün paketlerde olmayabilir ama bakarsınız, paketinizde böyle bir şey varsa paketiniz dahilinde kullanırsınız. ssport, sinema kanalları falan yok ama kanal d'yi, show tv'yi izlersiniz.
  • kibritsuyu  (30.09.22 00:29:50 ~ 12:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.