[]

tarih+edebiyattan 45 almak mı matematikten 70 almak mı?

biliyorum böyle de sorulmaz kişiye göre de değişir filan ama birtürlü karar veremedim. bir buçuk hafta sonra bütünleme sınavlarına giricem ikisinden birini seçmem lazım.

sözelim berbat sayısalım fena değil ancak 70'de çok bide bütün senenin konularından sorucak ve ilk dönem hakkında hiçbirşey bilmiyorum. diğer 2 sözel derstende bütün senenin konuları hakkında hiçbir bilgim yok.

lise 3 üm bu arada hergün ceket üniteler filan var.

 
mat 70

ccc matematik 70 ccc ;)
  • deeperdown  (20.06.10 02:53:35) 
tarih-edebiyat


  • ben eksiktim  (20.06.10 03:13:58) 
teşekkürler cevaplar için ama neden böyle düşündünüz peki? zaten iki seçeneğim vardı iki farklı cavap geldi hala kararsızım :(

gerçi salaklık bende sorulcak soru mu bu?
  • cagdassalur  (20.06.10 03:19:24) 
benim bir duyurumda da matematikten a almak var o yüzden tarih edebiyat demiş olabilirim :)

tarih-edebiyat için: 45 almak da kolay değil aslında bildiğin yarısı yani. bu iş hocalara da bağlı. bazısı fazlasıyla ciddiye alıyor. bi de kesin değil ki 2+2=4 gibi net bi sonuca ulaşasın.

matematik de eksiğini biliyorsan notunu yüksektmen daha kolay olabilir. böylece cevabımı değiştirmiş oldum. sanırsam senin kadar kararsız kaldım :)
  • ben eksiktim  (20.06.10 03:30:50) 
ya çünkü okumayı bildiktan sonra geçilemeyecek sözel ders yok sanki;)


  • deeperdown  (20.06.10 03:41:37) 
@deeperdown önemli olan okumak değil sonrasında onları aklında tutmak. sayısal derslerden 2 formül ezberliyorsun bütün sorularda geçiyor o. tarihte 20 tane arkalı önlü sorular var adam onlardan karışık sorucam dedi düşün yani aradaki farkı.


  • cagdassalur  (20.06.10 05:13:15) 
ohhov elinde sorularin cikacagi grup varsa zaten kolay. "butun kitaptan sorumlusunuz" nesline soyleme kovalarlar seni :)


  • kurukafa  (20.06.10 10:11:03) 
hangisini çalışırken uykun gelmiyorsa o bence...


  • rubiks cube  (20.06.10 11:11:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.