[]

Airbnb sorusu

Siteye ev sahibi olarak kayıt oldum 3 ay önce falan. 3 aydan beri tek teklif gelmedi. Üç gün önce akşam saatlerinde ilk defa biri rezervasyon başvurusu yapıp mesaj attı birazdan geleceğim müsaitse vs. diye. Mutfak dağınık haberin olsun deyip ön önay verdim, sonra ses seda çıkmadı. Ertesi akşam aynı saatlerde başka biri daha benzer bi mesaj attı, aynı süreç tekrarlandı. Dün mesaj gelmedi. Bugün öğlen o ilk yazan kişi tekrar mesaj attı, akşama geliyorum dedi tamam dedim. Akşam yine ses yok.

Bu işte bir gariplik var ben anlamadım. İnsanlar garanti olsun diye aynı anda birkaç yere birden mi ön rezervasyon yapıyorlar yoksa benim ön önay vermek dışında başka bir şeye daha basmam gerekiyor da onun mu farkında değilim?

Teşekkürler.

 
ön onaydan sonra karşıdakinin onaylaması gerekiyor. siz bir hata yapmış gibi durmuyorsunuz bu halde iken. karşıdakilerin planları değişiyordur.

daha çok rezervasyon için, evin fotoğraflardaki halini mümkün olduğunca düzeltin. fotoğrafları da muhakkak retouchlayıp koyun siteye, göze hoş gelmeli. mümkün olduğunca çok detay bilgisi yazın evle ilgili ve açıklama ve rehber kısımları ile de ilgilenin.

ha bir de, airbnb hizmet verdiği her yerde yerel emlak piyasasının içinden geçiyor, türkiye'de de öyle. keşke böyle olmasa... :(
  • ahmet oturum cerezi  (29.09.22 06:33:13) 
Evin yerine bağlı, fiyatına bağlı. Eğer İstanbul’daysanız İstanbul uyguna fena olmayan otellerin bulunabildiği bir yer, o yüzden tam ev olmayan airbnbler biraz az işliyor gibi.

Sizin hiç misafirlik sonrası yazılmış yorumlarınız var mı? Kimliğinizi verify ettiniz mi?

Ben de corona öncesi super ev sahibiydim, hiçbir zaman son dk kabul etmedim çünkü ev dağınık vs olursa kötü yorum gelir, gerek yok.
  • kuehles blondes  (29.09.22 09:28:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.