[]

Dans kursuna gitmiş olanlara bir soru

Bir muddettir aklımda var ancak erteliyorum sürekli. Sebep de şu: eş dost tanıdıktan duyduklarım gelenler için karşı cinsle tanışmak flört etmek odaklı talebi olan bir şey gibi geliyor. Yani tamam olsun da banane de erteleme sebebim de şu ki, yani ortam böyle diye şayet partner olduğum kişi kendini çok kasacak olursa benim acayip tadım kaçar, kısa vadede nezaketimden değişiklik de talep edemeyebilirim.

İkincisi ilgilendiğim dans vals. Bununla ilgili de çevremden duyduğum düğünleri öncesi güzel dans edelim diye gelen çiftlerin ağırlıklı olduğu bir öğrenci grubu oluyormuş genelde. Böyle bir gruba denk gelirsem de dışarıda hissederim gibi geliyor.

Bunları birkaç yeri arayıp sordum ama yuvarlak ve gecistirici cevaplar verildiği için emin de olamadım.

Neyse, bu "duyum"larimdan çıkardıklarımin gerçekliği, karşılaşma ihtimalim nedir?

 
birincisi için evet başlangıçta böyle düşünüyorlar, sonrasında ne kadar sevdiğin ne kadar katıldığın ve hayatına ne kadar aldığın'a göre bu değişiyor. en güzeli yeterince zaman geçmeden kimseye bir şey söylememek, soranlara işim var, ek iş aldım falan dersin noolcak.

zamanla da dans ettikçe insanlar ne güzel dans ediyorsun falan diyecek ve öğrendiklerinde de seni flört için değil gerçekten dans etmeyi seven biri olarak tanımlayacak.


diğer taraftan derslerde partnerler sürekli değişiyor yani bir dersde herkes herkesle dans ediyor, öyle kendini kasan biri ile en fazla 10 dakika dans edersin sonra değişecek.

dans etmek çok güzel ancak problem yukarıda anlattığın değil kendi boş zamanlarında pratik yapabileceğin partner bulabilmek.

not: giden biri olarak tecrüberim, çok fazla devam etmedim ama.
  • selam  (28.09.22 02:40:54 ~ 02:44:40) 
Her ne kadar benim dans kursu tecrübem epey eskide kaldıysa da, halihazırda devam eden arkadaşlarım var. Buna göre sorularınıza şöyle yanıt verebilirim:
1) Dans kurslarında erkekler bulunmaz hint kumaşıdır, dolayısıyla eğer çift olarak gitmemişseniz ortamdaki erkrkler ortamdaki sayıca çok kadın partnerlerle dönüşümlü dans ederler. Gideceğiniz kursa başlamadan evvel bu kadın-erkek ve eş değişim konusunu sorabilirsiniz. Bir de kıs vade dediğiniz en uzun bir derstir, akabinde hocadan rica edersiniz, sizi değiştirir, sıkıntı olmaz öyle şeyler.
2) Sadece vals için sınıf açan dans kursu var mı araştırmanızı öneririm. Genelde Slon dansları bir bütün kategori, içinde valsten çaçaya, rumbaya kadar geniş bir seçenek sunuyorlar. Sadece latin dansı açan gruplar ya da sadece tango açan gruplar da var. Sadece vals açanına ben rastlamamış olabilirim, siz soruşturursunuz onu.
  • SiyamkedisiZorro  (28.09.22 14:22:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.