[]

Masaj mi fizyoterapist mi

Sırt ağrılarım için hangisi daha mantıklı, neye göre karar vermeliyim?
Ek olarak, formel adı bu mu ya da nasıl tarif ediliyor bilmiyorum ama şu kulunç denilen şeylerden oluşuyor zamanla, özellikle kürek kemiklerimin alt kısmında. Onlar azaltacak bir etkisi de olsun istiyorum, ağrıların kaynağı genelde onlar çünkü.



 
Hic gecmeyen sirt agrilarimi hb den aldigim 170 liralik masaj aleti gecirdi


  • abuzer  (28.09.22 06:22:17) 
duz Masajin boyle durumlarda ise yarayacagibi dusunmuyorum. medikal masaj olabilir


  • ala09  (28.09.22 08:48:41) 
Fizyoterapi kesinlikle.


  • psmstc  (28.09.22 09:37:56) 
Aynı sorun bende de var. Kürek kemiklerimin çevresindeki kaslar hassas ve sürekli masabaşında olmak nedeniyle ağrılarım oluyor sürekli. Bu sorunu 2 yöntemle çözebildim.

1. Pilates veya egzersiz ama sürekli. Öyle ki 1 hafta yapmadığımda ağrılar tekrar başlıyordu.
2. Fizik tedavi hekimi tarafından uygulanan geniş kapsamlı ağrı tedavisi. Nöral terapi, sinir bloğu ve botox uygulandı ağrı kaynağı olan yerlere. Özelde maliyetli bir tedavi, devlette de yapan hekimi bulmak zor. 6 hafta nöral terapi adı altında sırtımdaki noktalara küçük iğne ile anestetik madde verildi, başımdaki bir bölgeye sinir bloğu uygulandı. Yazı çok rahat geçirdim, ağrısız. Ama zamanla tedavinin etkisi azalıyor ve ağrılar hafiften başladı tekrar.
  • curukturpkokusu  (28.09.22 10:12:26) 
Fizyoterapi


  • beemaker  (28.09.22 14:50:14) 
düzenli egzersiz yapmayı öğrenmek için fizyoterapiste başvurmalısınız.
diğer tedavi yöntemleri size sadece geçici çözüm sunar ki pahalı bir tedavi için bile etkisi azalıyor denmiş :)

  • baskabirsekildeolabilirdi  (29.09.22 14:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.