[]

Ünlüler nerede denk gelip sevgili olabiliyorlar?

Birbiriyle karakter ve sektör olarak çok farklı yerlerde olanları soruyorum. Ahmet Kural'la Sıla mesela. Ya da Kubilay Aka'yla Danla Biliç. Seda Sayan'ın oğlu ile Miray Daner?

Çok görüyorum böyle çiftleri. Birliktelik belli süreçler de gerektiriyor. Bu süreçleri alabilecek kadar hangi ara yakınlaşabiliyorlar?

Bir davette ayak üstü telefon alıp mı ilerliyorlar? Bu işin cahilini bir aydınlatır mısınız?

 
e kendi arkadaş çevreleri, iş çevreleri de ortak.
oyuncu vs müzisyen gibi görünse de aslında aynı sektörün insanları.
geçen hafta mesela network'ün bi lansman partisi vardı pınar deniz için. tv'de gördüğümüz neredeyse her yerden insan vardı.
  • patronaj1  (27.09.22 19:49:17 ~ 19:50:09) 
Ne süreci yav. Gece kulübünde tanışsalar kulüpten beraber çıkarlar. Normal insanlar gibi ilk buluşma yaşayacak değiller. Zaten bu insanlar aşk, sevgi aramıyor. Parasından, şöhretinden, çevresinden faydalanabilecekleri kişileri seçiyorlar. Danla Bilic zengin olmayan biriyle beraber olmaz. Bir de Instagram varken telefon istemek söz konusu değil. Cristiano Ronaldo bile mesaj atmıştı Türk bir kıza. Bu şekilde normal kızlara mesaj atıp rezil olan çok ünlü var.


  • dissendium  (27.09.22 19:59:45 ~ 20:00:20) 
Bu insanların hepsi genel olarak aynı sektörde, "eğlence sektörü"
Ayrıca mesela güzel sanatlar fakültesinde tiyatro okuyan öğrencinin ev arkadaşının aynı fakültede müzik okuması gayet sık rastlanan bir durum.
Bunun dışında ünlülerin çağrıldığı tanıtımlar, film galaları gibi organizasyonlar da çok fazla.
Bu kişilerin önemli bir kısmı Cihangir, Moda gibi semtlerde oturuyor ve biri parti yaptığında az bir samimiyeti olsa da diğerini de davet edebiliyor.

Sektör olarak çok farklı değil bu kişiler. Karakter olarak ele alırsak siz kendi etrafınızda da hiç birbirine benzemeyen karakterlerin sevgili olduğunu görüyorsunuzdur, bu da gayet normal.

Sizin kafanızda birliktelik nasıl süreçler gerektiriyor bilmiyorum ama bir partide, gece klübünde tanıştığınız bir insanla gece eve dönüp seks yapmak veya telefon numarasını/instagramını alıp bir süre sonra "gel kahve içelim, yemek yiyelim" denmesi de gayet akla yatkın.

Bir yandan da bu insanların neredeyse hepsi sahne tecrübesi olan insanlar olduğu için utangaçlık, çekingenlik gibi sosyalliğe ket vuran düşünceler de onlarda daha az.
  • michael_knight  (27.09.22 20:18:09 ~ 20:18:38) 
hepsinin ortak noktası ajanslar. oradan illa ki ortak bir ortama ulaşılıyor.
e bir de ünlülerin arkadaşı ünlüler şeklinde gidiyor olay.

  • lazpalle  (28.09.22 09:44:55) 
Mus-Car oto galeri :') instagramdan teyit edebilirsiniz.


  • since1907  (28.09.22 09:52:14) 
cüneyt özdemir'in yalancısıyım. ünlüler birbirini tanırmış. hiç birebir tanışıklıkları olmasa bile denk geldiklerinde birbirlerine selam verirlermiş ve birbirlerinin üzerinde kredibiliteleri varmış. yani bir mekanda ilk kez birebir tanıştıkları zaman birbirini tanımayan iki insan gibi değil de zaten tanışan iki eski dost gibi tanışıyorlarmış.


  • nickini degistiren yazar  (28.09.22 11:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.