[]

Güzel ama ingilizce bir video

m.youtube.com

Dediklerini az çok anlıyorum ama maddeler halinde kısaca ve anlaşılır şekilde yazabilecek olan var mı?


 
İlk adım ona değerinizi göstermektir diye söze başlıyor, kendinden bir örnek veriyor. En yakın zamanda kendi başından geçen örneği veriyor. Kyle diye tatlı bir eczacıya hasta anneannesi adına bir reçete götürerek kendi değerinin ne olduğunu ona göstermiş; bu reçete için eczaneye gelmesi onun iyi bir insan ve iyi bir torun olduğunu gösteriyormuş.

Bundan sonra çıkma teklifinde bulunun diyor. Çıkma teklifinden sonra ikinci aşama geliyormuş, bu da fiziksel temas kurmak. Burada fiziksel temas için dışarda buluşmanın gereksiz masraf olduğunu düşündüğü için tercih etmediğini söylüyor. Bunun yerine rezervasyon kabul etmeyen bir restorana (ki bu tip restoranlar elit ve cool bir hava veriyormuş) gitme teklifinde bulunup onun kapalı olduğunu bildiği pazar gününe denk getiriyormuş buluşmayı. Restoranı kapalı görünce de hadi bi pizza alıp eve geçelim film falan izleriz diye oldu bittiye getiriyormuş. Sonra ekliyor; yatağa geçtiğimiz anda oyun bitmiş oluyor. Bu aşamada ten temasına geçin ve cinsel elektriklenme artmaya başlasın diyor.

bu aşamada sahne değişiyor, orada çok iyi senden çok şey öğreniyorum falan diye ufak bir yağ çekişi geliyor arkadaşından

sonraki aşama onun size geliştirdiği bağlılığı okşamak diye başlıyor. bu aşamada kendi kişisel tercihi kadına ona tehditkar yaklaşan ama aslında gerçekte olmayan komşu figürleri olduğunu benimsetip (not: yani gaslighting yapıp) bu işi sizin halledebileceğiniz izlenimini vermekmiş. (yani bir koruyucu hissi yaratın diyor)

Sıradaki aşamada bütün teması koparın, aramayın sormayın o kadar yükseltmişken birden bütün varlığınızı ondan çekin diyor. Bırakın o yarattığınız güvenilmez koşu imajları karşısında yalnız kaldığını hissetsin vs.

(ek not: bu yukardaki son iki madde klasik love bombing - ghosting aşamaları, temel narsisistik manipülasyon)

sonraki aşamada o umudunu kaybetmişken kapısına gidip umut verin diyor. sahnede "senden kaçmamın nedeni kalbimin kırılacağını düşünmemdi, korkmuştum ama artık korkmuyorum seni seviyorum, sana ihtiyacım var" falan diye anlatıyor

sonra da (argo tabirle) çakışma zamanının geldiğini söylüyor. o seks çok iyi olacakmış çünkü kız artık çok duygusal bir durumdaymış çünkü sert bir adamın kabuğunu kırıp ona eriştiğine inanıyormuş.

sonra da çekip gidiyor ve bir daha hiç aramıyormuşsunuz.

buna da dennis sistemi diyormuş. tüm kadınların kalbini kazanmanın yoluymuş.

Ben şimdi bunu neden yaptım acaba :D
  • akhenaten  (27.09.22 08:47:38 ~ 08:53:13) 
@akhenaten emeğine sağlık bu kadarını beklemiyordum :D teşekkürler


  • die so slowly  (27.09.22 10:29:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.