[]

Ofise kahve makinesi alacağım

Merhabalar,

Ofiste 4 kişiyiz, çay kahve sistemimiz yok.
Ofise 1 tane ketil alalim diye çıktığımız bu yolda ketil fiyatları 250 lira olunca biraz daha verelim kahve makinesi alalım dedim

"Ama ben çay içiyorum" çıkışlarına da şimdilik sessiz kalıyorum,

Bu durumda ben hangi kahve makinesini alayım ki, hem ekonomik olsun hem de başıma iş acmadan kullanılsin.

Bir de aklıma şu geldi, kahve yerine poşet çay konursa bu makine çay da yapar diye düşünüyorum, yanlış mı biliyorum ?

Şimdilik goz artıklarım bosh marka olan: www.mediamarkt.com.tr

Bir de Philips olan ty.gl

Help me please.

 
Neden en ucuzuna bakmadığınızı anlamadım.
Ofise Sinbo'nun en ucuz kahve makinesini almıştım, işini gayet de iyi yapıyordu. Tek sıkıntısı elektriği otomatik olarak kapatmaması. Ama iki farklı gün tüm gece açık kalmış, bir şey olmamıştı. 1 sene çalıştı, ben ofisten ayrıldım ama o yaşamaya devam ediyor galiba. Ondan önce bir Bosch marka daha güzel bir kahve makinemiz vardı. Bir arkadaş "sirkeyle temizleyeceğim" dedi. O temizledikten sonra bir acayip çalışmaya başladı, onu kullanmaz olmuştuk.

www.akakce.com

Kahve makinesinde çay yaparsanız ikisinin kokusu birbirine karışır. Belki siz dert etmezsiniz ama ofiste birisi beğenmez diye düşünüyorum. Tabi aynı makineyle çay da demlemek mümkün.
  • michael_knight  (26.09.22 12:08:10) 
Bunu alana kadar dantik kettle ve dandik kahve makinesi daha mantikli. Veya sadece kettle.

Kulagini kapadigin adam ayip olmasin diye o parayi verecek ve arkandan sovecek. Veya bu ekonomide severim diyip odemeyecek ve birlikte soveceksiniz. Ortak islerdr herkesin fikrine gore hareket etmek lazim.

Dersne ikisini birde. Kullanalim Cay ve kahve kokusu karisiyor cok kotu oluyor.
  • kuzey li  (26.09.22 13:12:06) 
Merhaba, bence attığınız Philips kahve makinesi gayet iyi, biz de evde aynısını kullanıyoruz ve memnunuz, işinizi görecektir.


  • guguklusaat  (26.09.22 13:12:40) 
bosch marka olanı kullanıyoruz gayet pratik ve iyi demleme kahveler sunuyor. çayda demleyebilirsiniz


  • bahçedekisandal  (26.09.22 13:18:35) 
Philips aynı model evimde ve işyerimde var gayet iyi işinizi görecektir bahsettiğiniz kullanım için.

guguklusaat +1
  • pispinti  (26.09.22 17:01:54) 
paranız yetiyorsa jura dışında almayın


  • holy biblo  (26.09.22 23:11:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.