[]

Google Pixel 6a vs iPhone 12 mini

Bu iki telefondan birini tercih edecek olsaniz ve ayni fiyatta oldugunu varsaysak, hangisini tercih ederdiniz?

iphone 12 mini:

+ kucuk, kompakt ve guclu
- batarya kapasitesi kotu
+ takilmasiz patlamasiz ios


pixel 6a:

- daha buyuk
+ normal kullanimda gunu cikartan batarya
+ daha yeni

eski bir android telefonum var. bi de ios olsa da alemdeki her mobil uygulamaya erisimim olsa diyorum. diger yandan iphone 12 mininin bataryasi beni ortada birakabilir kritik bir anda ve klavyede surekli yanlis tusa basiyorum. pixel'in de pixel exclusive android ozellikleri guzel.

 
pixel kullanmış biri olarak asla ve asla önermiyorum, bir sorun çıktığında karşınızda muhattap yok, yedek parçası yok, nerdeyse tüm pixellerde garip garip sorunlar var, reddit başlığını okumanızı öneririm.


  • sipsiyah  (25.09.22 23:19:28) 
minilerin bataryası gerçekten çabuk bitiyor ki 12'de günü hiç çıkaramama ihtimalin var. pixel'i bilmiyorum maalesef.


  • roket adam  (25.09.22 23:26:00) 
anti apple cı beni bile diğer tüm android telefon dağıtıclarının kronik problemleri iphone cu yaptı, gerçi aynı dertten macbook da aldık. yukarıdaki arkadaşın yazdığı doğru redditte vs okuyabilirsin.


  • wiekannich  (26.09.22 00:01:13) 
12 mini almak üzereyken pil durumu sebebiyle 13 mini aldım ve doğru karar vermişim dedim. tüm gün kullanımda +30 civarı şarjım kalıyor. ortalama 1 - 1,5 saat sosyal medya 2-3 saat telefon görüşmesi yapıyorum. kulaklığım genelde yarım gün takılı ve spotify'dan müzik çalıyor. bende ios a yeni geçtim ve en ufak bir problemde karşımda muhatap var bu güzel bir durum.


  • fernandoenes  (26.09.22 15:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.