[]

Çalışma sandalyesi alırken nelere dikkat etmeliyim? (Boyun ağrım var)

merhabalar, ben yakın zamanda boyun ağrısı çektiğim için boyun ağrısı çekiyordum. minimal bir fıtık başlangıcı olduğum söylendi. bunun üzerine çalışma kurulumumu yeniden düzenleme kararı aldım.

çalışma sandalyesiyle işe başlamak istedim. bir çalışma sandalyesi alırken nelere dikkat etmeliyim veya sizin doğrudan bir sandalye öneriniz var mı? bütçem max 2500-3000 diyebilirim. önerilerinize çok açığım.


 
Sandalye de önemli ama çalışma ortamını da önemli. Örneğin laptop ile çalışıyorsanız laptop ekranına bakmak için boynunuzu eğiyor musunuz? Harici monitör veya laptop standı kullanabilirsiniz.


  • inheritance  (25.09.22 22:16:31) 
stand siparişi verdim bi tane dün. sandalyemi de düzgün bir şey almak istiyorum da bu konuyu kimse güzelce çözememiş ya çok para vermiş ya 1-2 özellikten feragat etmiş anladığım kadarıyla.


  • Ranchoddas  (26.09.22 10:54:23) 
ben kullanmıyorum ama bu tür sandalye önerilerinde adore'nin bir modeli veya ikea markus öneriliyor genelde. duyuruda aratırsanız bulursunuz.


  • inheritance  (26.09.22 11:46:28) 
ikea markus veya ikinci elini iyi bir fiyata yakalayabilirseniz nurus ya da herman miller


  • elvan abeyiylegezse  (26.09.22 18:52:22) 
önce markus aldım. sonra vazgeçip ikinci el nurus me too aldım. 3-4 arası bi paraya. öneririm. markus'u da sevmiştim ama bu markus'tan daha iyi.


  • Ranchoddas  (03.10.22 12:23:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.