[]

ekrani bozdum mu?

mac ekraninin ortasinda leke gibi bir sey vardi, parmagimla bastirmadan silip cikarmak istedim ama bu defa resimdeki gibi daha buyuk bir iz kaldi. simdi bezle silsem de cikmiyor. benzer bir iz sol alt kosede de var. sizce ekrani bozdum mu?




 
yok hocam iz kalmış. önce ıslak mendille çok az nemlendir sonra cam bezi ile hafif bastırarak sil ama hızlı hızlı sil. bez biraz ısınsın (şaka değil). hiçbir leke kalmaz.


  • himmet dayi  (25.09.22 14:48:16) 
hayır iz sadece. laptop temizleyici sprey ve bezlerle silebilirsin. parmağını ekrana değme sakın. geçici iz kalır gereksiz.
ıslak mendille silme o da leke bırakır.

  • jelly bear  (25.09.22 14:59:18 ~ 14:59:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.