[]

Arkadaşlar haşimato panik atak gibi belirtiler verir mi acaba?

2 kez panik atak tarzı şeyler yaşadım. Kalp çarpıntısı titreme ve migrenle gelen baş ağrısı. 2.kez yaşadığımda hemen sabahına psikyatriste gittim reglimin ilk günü olduğu için kendimi pek tutamadım ve durumu anlatırken ağladım doktorda bana xanax ve eferox ilaç yazdı. ben bu ilaçları alamadım o gün akşam eve gelincede nörolog doktorunun migren için verdiği laroxyl 10 mg içtim ve gerçekten beni güzelce uyuttu baş ağrım gitti. Böyle olunca laroxyl 10 mg gibi bir ilaçla uyuyabiliyorsam neden xanax gibi ağır bir ilaç kullanayım diyerek ilaçları almadım.
haşimato hakkında video yapan youtube videosu gördüm video sahibinin durumu benimkini andırıyordu. doktor çarpıntıların sebebi olarakta haşimatoyu söylemiş dideral adlı bir hapla oldukça rahatladığından bahsetti.
ben de dedim acaba ben de benzer bir durum olabilir mi? fikirleriniz nedir? doktor olarakta fevzi balkan adında bir hekim buldum biraz tuzlu ama yinede sağlık için giderim iyiyse. bu arada bir ay sonra yurtdışına gideceğim bununda üzerimde bir stresi var.


 
Hashimoto müthiş çarpıntı yapar. Ama ilaç kullanıyorsanız ve hormon seviyeniz normal sınırlar içindeyse sebebi illaki tiroidiniz olmayabilir.


  • kobuzchu kiz  (25.09.22 14:47:05) 
ilaç kullanıyorum ama uzun zamandır bir Endokrinologa görünmedim sadece arada sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. çarpıntı başlayınca stres oluyorum mideme de vuruyor ee zaten migrende var mükemmel bir kombo oluyor.


  • kayanyıldız  (25.09.22 14:50:28) 
özellikle yatağa girdiğimde başlıyor gibi.


  • kayanyıldız  (25.09.22 14:50:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.