[]

iphone (tüm dosyalar kayboldu)

Babam yeni iphone’a geçti. Eski telefonu patronun oğluna vermişti. O telefondan her şeyi silmişti ama icloud hesabı açık kalmış. Şimdi yeni telefondan bir anda tüm notları fotoları gitmiş. Bu patronun oğlu acaba sildi de ondan mı babamın yeni telefondan da gitti? Çocuk kendi apple hesabına giriş yapmadan babamınkileri mi sildi? Lütfen yardım, adamın tüm şifreleri gitti




 
babanız silde de, eski telefonda senkranizasyon açıksa iclouddan tekrar eski telefona yüklenir. çocuk da kendine ait değil diye silmiştir. haliyle iclouddan silinince diğer cihazlardan da kaldırılır.

Çocuk eski hesaptan çıkış yapmadan yeni hesapla giremez zaten. boşuna ona yüklenmeyin.

babanız icloud dan eski cihazları silebilir.
  • efruz  (25.09.22 13:58:48) 
telefondan her şeyi silerken iCloud hesabının açık kalması mümkün olmasa gerek.

patronun oğlu verilen telefonu açtığında, telefonun ilk soracağı şey ya eski hesabın aktifleştirilmesi (ki silindiyse bunu sormaması lazım, sorsa da yine babanızın kendi şifresiyle açması lazım) ya da yeni bir icloud hesabı ile giriş istemesi lazım.
Anlattığınız mevzuda eksik bir şeyler var bence.

Silinen şeyler icloud hesabından 30 gün boyunca kurtarılabilir diye biliyorum. gerekiyorsa apple'ı arayıp yardım istetyin.
  • foolrules  (25.09.22 14:02:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.