[]

ATM paramı yuttu

Olay şöyle gelişti:
Garanti Bankasının bir şubesine bağlı atmsine para yatırıyordum. ilk postayı koydum :) ardından 2. postayı da koydum. 2. postayı sayarken bir anda ana menüye döndü atm. hemen hesabıma baktım. hesapta hiç para yatırılmamış gibi duruyordu. Aynı atm'ye hani işlemi kaldığı yerden devam ettirebilir miyim diye düşünürken biraz daha para koymak istediğim sıkışan para yüzünden para yatırılamadığı uyarısını aldım. hemen alo garantiyi aradım. İşlem saatinden ve atmdeki fazlalıktan paramı alabileceğimi söylediler. Yapmam gerereken başka bir şey var mı? özellikle bankacılara soruyorum.



 
Benim de başıma buna benzer bir olay geçti. Yapı Kredi atm'sine Digitürk faturasını yatırırken para sıkıştı. Çekiyorum gelmiyor, iktiriyorum gitmiyor arada kaldı. Neyse bankanın içine girdim durumu anlattım. Bana dilekçe yaz dediler, yazdım dilekçemi, biz sizi telefonla arayacağız dediler. Neyse bekledim 1-2 gün arayan soran olmadı. Olan oldu artık faturayı bir daha yatırayım derken ödemenin yapılmış olduğunu gördüm. Banka halletmiş fatura işini.

Atm nerdeyse en yakındaki şubesine git, durumu anlat. Mutlaka ilgileneceklerdir.
  • alfred james  (20.06.10 00:33:49) 
benzer olay para çekerken başıma geldi. pzt günü atm'i açıp içinde fazla para çıkmasından kıllanan görevlilere bi dilekçe fakslarsan 2-3 günde hallederler. ama bu olay sebebiyle finansal bi zararın olduysa (örn: faturanın veya kredi kartının ödemesinin son günüydü ve faiz ödemek zorunda kaldın) bunun için biraz daha kastırman gerekebilir. şubenin atm'i ise işin çok daha kolay, kahveden adam toplayıp gider konuşursun.


  • amiga 500  (20.06.10 02:35:48) 
çağrı merkezini ara ATM paramı yuttu de. ATM açıldığıda fazla olan para gözükecektir. hesabına da iade edilir. şubeye kadar yorulma bence. anlattığım YKB için geçerli, garanti de büyük bir ihtimal böyle yapıyodur.


  • titiz  (20.06.10 02:48:34) 
hallettim. sabah şubeden aldım paramı. sağolun.


  • evrendeki en mutevazi insanim  (21.06.10 13:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.