[]

Ev için yardımcıları nasıl buldunuz, buluyorsunuz?

İstanbul, Kadıköy bölgesi için soruyorum özellikle. 3+1 eve 15 günde 1 gelip, temizlik, yemek, ütü yapacak birini nasıl bulabiliriz? Genelde apartman görevlisinin eşleri böyle ev işleriyle uğraşıyor ama böyle çok dedikodu dönüyor. Şirket, internet sitesi gibi bir şey var mı bildiğiniz?




 
Armut.com'dan buluyoruz. Eskiden "Mutlubiev" vardı ama onun kapandığını söylediler.

Bir veya birkaç defa geldikten sonra "armut üzerinden değil de direkt geleyim isterseniz" diyorlar. Sonra o şekilde gelmeye başlıyor.
Eğer çağırdığınız kişiden memnun olmazsanız armut.com'a bir daha talep açarken "X kişisi gelmesin lütfen" diyorsunuz, o kişi gelmiyor, yeni biriyle tanışıyorsunuz.

Biz 400 TL veriyoruz.
350 ve 450 verenleri de duydum. Bu dediklerimden hiçbiri yemek yapmıyor, ütü de çok olursa üzülüyorlar ama 7-8 parça ütü dert olmuyor.
  • michael_knight  (23.09.22 17:32:33) 
armut.com'dan bulursunuz. Fakat 15 günde 1 gelen bir kadın. 3+1 evi temizledikten sonra yemek yapmaz.


  • limonlu eksi  (23.09.22 18:31:43) 
Apartmanda komşular ile merhabanız varsa sorabilirisiniz. Etraftan güvenilir birinin olması daha makul geliyor bana.

Yemek ve temizlik isterseniz haftada bir almanız gerek. 3+1 evin temizliği zaten tam bir günü alıyor. Bir gelmede cam bir gelmede dolap içleri yapalım dedim geçen bizim ablaya 1 ayda çamur olacak camların yine aynı şey dolap içi için ayrıca çağır dedi mesela. Böyle kriterleri oluyor :)
  • cilekli pasta  (23.09.22 20:34:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.