[]

Hangi uyku tulumu?

Ekimin ilk haftası Datça-Fethiye'de çadır kamp yapılacak. 500TL altı uyku tulumu bakıyorum.

Hangisini almalıyım sizce?

www.hepsiburada.com

www.koctas.com.tr

 
Hepsiburada'kinde mahalle arasındaki yorgancıya diktirmişler görüntüsü var. Diğeri vasat marka olsa da, daha bir 'Ben uyku tulumuyum' diyor.


  • Mirket  (22.09.22 21:45:12) 
hava durumuna baktım geceleri 17-20 arası gösteriyor. linklediğiniz tulumlar daha soğuk havalar için o kadarına gerek yok. bana kalsa şişme yatak + battaniye alıp gidin derim ama uyku tulumu şartsa aşağıdakini değerlendirebilirsiniz.

www.decathlon.com.tr

daha garanti olsun tahminlere güven olmaz belki biraz daha soğuk olur diyorsanız da buna bakabilirsiniz.

www.decathlon.com.tr
  • coldegezenkutupayisi  (22.09.22 21:52:50 ~ 21:55:45) 
Battaniye gibi açılanları tercih edin. Sıcak olursa açıp kullanırsınız, üşürseniz tulum olarak içine girersiniz. Decathlon 10 derece olan var bende. Tek sıkıntısı çantada epey yer kaplıyor. Araçla gidecekseniz sorun değil elbette.


  • jepa  (22.09.22 22:59:07) 
@coldegezenkutupayisi, uyku tulumu zorunlu değil. İlk defa kamp yapacağım için güvenli tarafta kalayim istedim. Dediklerinize bakacam bu haftasonu magazaya gidip.


  • hikaye mesture  (22.09.22 23:01:18) 
c hiçbiri:)
şimdi ilk kampın. eğer bu iş bana göre değil ihtimalin varsa idareten tulum bulmaya bak. -gerekli olur dersen pm-

eğer o ihtimal düşük ise, arada kamp atarım dersen bunlar bir tık büyük-hantal olacaktır. -her kamp alanına araba ile gitmeyeceğini, arada çantalı yürüyeceğini varsayıyoruz- bu yüzden bir tık daha fazla para vererek hafif, çantada az yer kaplayan-bu cidden önemli bir kriterin olsun tulum seçiminde- bir tulum bakalım. -ilk deneyimlerin kışlık bir tuluma ihtiyacımız yok ama çok da saçma bir şey olmasın-
bence bu kritere uyanlar:
salewa micro 600 -800 tl civarı-
Loap Iron -5 -600tl civarı-
hannah biker 100 -800tl civarı-

bu üç tulumu da kış hariç sahil-kafa kamplarında üç mevsim kullanabilirsin.
  • unabomber  (23.09.22 00:31:38) 
@unabomber, teşekkürler. Loap Iron modelini sipariş ettim


  • hikaye mesture  (24.09.22 08:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.