Koinlerde 50bine yakın zararım var, çıkar diye düşünüyorum pek takmıyorum riske alarak yatırmıştım, anaparanın %40ı sayılır.
Arkadaş için 2021 başında arkadaş için 18k kredi çekmiştim, ilk taksit sonrası ödemedi, üstüne borçlar istedi, 5-6 bin daha verdim, geri gelmedi, arkadaşlığımı bitirdim, daha ucuza bitirseydim iyi olurmuş.
Kredinin büyük zararı findeks notunuza oluyor bilginiz olsun, asla ve asla başkası için kredi çekmeyin, taksitleri ödemediği için ben zorlandım geçiken taksitler notumu etkiledi üstüne kredibilitem de var olan borç yüzünden düşmüştü, geçen yıl ev falan alma şansım olsa ve kredi çekmek istesem çekemezmişim muhtemelen.
Psikoloji konusunda paranın büyüklüğü önemlidir tabi ama sağlıktan daha önemli bir şey yok, mesleğim her yerim sağlam, o parayı bir şekilde çalışır kazanırım bakış açım vardır, bu yüzden psikolojimi bozacağımı zannetmem.
0