[]

enseden yayılan karıncalanma-ürperme hissi

bir süredir ensemden başlayan ve başımın yukarısına doğru yayılan bir karıncalanma hissi yaşıyorum. (daha çok serin havada sırtta hissedilen ürperme gibi diyebiliriz) buna birkaç gündür ani seslere karşı duyarlılık da eklendi. ani ve beklenmedik bir ses kulaklarımdan yayılan ufak bir karıncalanma hissi yaratıyor. (2 gün önce alkol aldığım bir akşam 2-3 biradan sonra semptomların ortadan kalkması bu durumun psikolojik olabileceğini de düşündürdü.)

ayrıca ensemin hemen altındaki omurlarda bir süredir hareketsizlik bazlı olduğunu düşündüğüm gerginlik ve eklem ağrısı var o yüzden kireçlenme ya da sinir sıkışması olabileceğini düşündüm. bu karıncalanma ve akşamları ortaya çıkan sersemlik hissi dışında başka bir ağrı, uyuşma yorgunluk vb bir şey yaşamıyorum. bir doktora görünmeden önce benzer şeyler yaşamış olanlarınız varsa ne gibi bir teşhis konuldu merak ediyorum.


 
ofisten arkadaşım benzer semptomlara sahipti. seslere karşı duyarlılığı olmadı ama bir gün aniden kilitlendi çocuk. kafasını çeviremiyordu tahta gibi kalıverdi. boyun fıtığı dediler.


  • nolmus yani  (22.09.22 15:56:08) 
boyun fıtığı, düzleşmesi gibi bir sorunun var muhtemelen. iyice ilerlemeden önlemleri al.


  • adivar  (22.09.22 15:57:57) 
boyun fıtığı belirtileri. doktora gidin daha başlangıçtır muhtemelen birkaç egzersiz vs verir.


  • hobarey  (22.09.22 16:05:07) 
Ben bu şikayetlerle gittiğimde epilepsinin şimdi tam adını hatırlamadığım bir türü tespit edilmişti.


  • encokbenisevinnolur  (22.09.22 18:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.