[]

Anneye alinmalik telefon

Samsung kullaniyordu daha once. Ben de hep samsung kullandim. Redmi falan hic bilmiyorum. Ne onerirsiniz? Diger telefonlari kullanan arkadaslarin yorumlari nelerdir?

Instagrama giriyor, facebooktan arkadaslarina cicek falan gonderiyor, kahve fotografli gunaydin mesajlari falan. Bi de 7 farki bulun gibi oyunlar oynuyor. Temel aktiviteler bunlar. Cok hantal olmayan onu idare edecek hangi modelleri onerirsiniz?


 
iphone hariç alacağınız her markada android olacağı için yabancılık çekmez, yazılımlar aynı.

Ama yine de Samsungun orta ayar bir telefonunu alsanız yeterli.
  • John Bloor  (21.09.22 12:51:11) 
samsung a32


  • freebird5406_2  (21.09.22 12:52:11 ~ 12:53:18) 
samsung m23 aldım ben anneme. şarjı 4 gün falan gidiyor üstelik telefon da bu yıl çıktığından ve yeni olduğundan epeyce süre de götürür. kendisi çok memnun telefondan.


  • ilgeru  (21.09.22 13:07:53) 
Samsung A serisi bakın derim.

A2
A3
A5
ile üst modele geçiyor, bi yandaki A51 52 53 ile de yıl farkları. A53 en son çıkan, A52 önceki yıl, A51 bi önceki yıl gibi vs.
  • nhk ni youkosu  (21.09.22 13:12:43 ~ 13:13:49) 
YouTube'da teknoseyir kanalında telefon önerileri oluyor o o videoda bayağı faydalı tavsiyeler var


  • kisa  (21.09.22 16:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.