[]

özel ders hocası nasıl bulunuyor

11. sınıf öğrencisine matematik için özel ders aldırmayı planlıyoruz. ama bu iş için hoca nasıl bulunur hiç bilmiyorum. internette envai çeşit ilan var.
bulanlar veya özel ders aldıranlar hocalarını nasıl buluyorlar acaba?

ayrıca bunu kısa vade olarak düşünmüyoruz. başlayınca devam edilerek sınava kadar devamlılık düşünüyoruz.

lokasyon kağıthane.

 
Bu anlamda hiç kullanmadım uygulamayı ancak armut'un içerisinde böyle bir kategori var, oradan da ulaşabilirsiniz. Saatlik ders ücretleri vs. yazıyor kişilerin.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (20.09.22 10:35:15) 
okuldaki öğretmenlerine sorun. onlar birilerine yönlendirir.


  • teritori  (20.09.22 10:45:14) 
Etüt merkezlerinin özel ders paketleri var. Buradan alınabilir dersler.

www.ozelders.com

Okuldaki hocaya sorarsanız hoca kendisinden özel ders almak istediğinizi sanar, bu sefer ondan almazsanız bozulur. Çevresindeki arkadaşların velilerine de sorun onlardan alan varsa bildiğiniz hocadan ders almak daha iyi. Özel dersler sınıf derslerine göre pek verimli geçmiyor. Çok az öğrenci anlamadığı yeri soruyor, genelde öyle zaman geçiriyorlarmış gibi oluyor. Ders alırsanız hocayla önce bir konuşun hangi konuyu anlatacak, kaç soru çözecek takip edin. Sınava kadar devamlılıksa üniversite öğrencisi yerine biraz tecrübeli ama kafa dengi, konuşkan birini tercih edin.
  • GoodMorningTeacher  (20.09.22 10:51:49) 
sahibinden.com'da özel ders diye bir bölüm var. milyon tane ilan görürsünüz.


  • baylarbayi  (20.09.22 11:11:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.