[]

Yazıcı

ev kullanımı için şunu almayı düşünüyorum: www.amazon.com.tr

lazer kartuşlar sanırım pahalıymış (gördüğüm kadarıyla 1100tl falan seti), ama ben zaten çok sık çıktı almıyorum.
ayda 30-40 sayfa alırım taş çatlasın. hadi 100 sayfa diyelim.

bir kartuş seti kaç sayfa çıktı aldırır?
bu ürünü tavsiye eder misiniz ev kullanımı için?

tanklılar çok yavaş çıktı alıyor ve aşırı gürültü çıkarıyormuş sanırım.
ben çok sık kartuş değiştirmeyeceğim için, aradaki fiyat farkı beni çok etkilemeyecektir diye düşünerek bu yavaşlık ve gürültü yerine; daha pahalı ama daha hızlı ve daha sessiz olanı tercih edebilirim.

eğer başka handikapı yoksa.
bu model hakkında ne düşünürsünüz?

veya benzer fiyatlara renkli lazer yazıcı ne önerirsiniz?
teşekkürler.

not: kartuş maliyetini yanlış düşünüyorsam, uyarırsanız çok sevinirim.

 
Bu cihaz lazer yazıcı değil bilginiz olsun, amazondaki bariz bir ürün olmadıkça bilgileri kontrol etmeden almayın.


  • atom karincanin torunu  (20.09.22 09:48:08) 
Ev kullanımı için neden geniş format yazıcı alıyorsun ki? + olarak bu lazer değil evet, inkjet. A3 boyutunda baskı yapmak gibi bir niyetin yoksa boşuna bunu alma hiç.


  • roket adam  (20.09.22 10:22:35 ~ 10:22:49) 
ben ne almalıyım o zaman ya :(

saatte 5 sayfa renkli yazabilen yazıcılar da çok yavaş geliyor. daha hızlı çalışan ne önerirsiniz, fiyat yine bu civarlar (4-5bin) olsa? tek istediğim; renkli, çok gürültü çıkarmayan wifi'li yazıcı.
  • tchuck  (20.09.22 10:42:51) 
ev için inkjet aldım ben, kartuşları 600-800 sayfa falan gidiyor, doldurup doldurup kullanıyorum: www.hepsiburada.com

renkli yazıcı şart değilse, yerinde olsam alabileceğim en ucuz siyah beyaz lazer yazıcıyı alır geçerim. zaten lazer yazıcıların toneri de epey bir süre gidiyor. 100 sayfa bile çıktı alsan en az 1 sene derdin olmaz. renkli lazerler epey pahalı olduğu için bakmadım hiç. çift taraflı baskı özellğine de sahip olması süper olur bu arada.
  • roket adam  (20.09.22 10:53:13 ~ 10:56:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.