[]

diablo 2 ethereal item sorusu

ya arkadaşlar bu diablo ii de etheral itemlar var ya? can not be repaired denilenler. heh işte öyle bir kılıç var bende hayvan gibi güzel ama işte puşt oğlu puşt etheral ve kırıldı. yok mu bunu oyunda tamir edecek bir şey? mesela horodric cube falan tamir edemez mi ?

ya ne olur bir yolunu bulun yağğ : (

ps. hilesiz bir yol olsun!!

 
Cevabı sen de biliyorsun..YOK!

nıhahaha :)
  • jesterdvine  (19.06.10 18:59:05) 
hayır bana inandıramiceksin : (((


  • cedric tweedledee  (19.06.10 19:02:52) 
Tamam, eşşek gibi CAN NOT be repaired yazan itemı tamir et, sonra bana gel bana da anlat nasıl :D


  • jesterdvine  (19.06.10 19:09:17) 
ya uf ya!!!


  • cedric tweedledee  (19.06.10 19:33:09) 
Hah şöylee :P

Şaka bi yana, onları kıyamazdım kullanmaya :D Keşke etherealleri asabileceğimiz bir müze veya tezgah tadında bir şey de olsaydı da bak neler buldum gururuna girebilseydik..
  • jesterdvine  (19.06.10 19:36:54) 
ya bileydim ben de öyle kullanırdım dikkat etmemişim görmemişim ethereal yazıdğını
: ((

bir de o kadar iyi bir kılıçtı ki :/
  • cedric tweedledee  (19.06.10 20:30:56) 
aslında şöyle bir yolu var. gidersin önce act5teki tane elemana kılıcı deldirirsin. deldirdiğin kılıca zod runeyı takarsın. zod rune kırılmazlık veriyordu. olur sana kırılmaz etheral item.

ha şimdi zod gibi bi runeyi bulup dandirik etheral bi kılıca takarsan adama enayi, noob (newbie bile değil direk noob) derler orası ayrı.
  • kta  (19.06.10 23:47:46) 
Ama durability 0'a inmiş bir item kırılmaz olsa nolcak, iş işten geçmiştir zaten :)


  • jesterdvine  (20.06.10 00:28:31) 
zodu takınca indistructable oluyor işte durabiliti kavramı kalmıyor artık. yapanı gördüm valla battle.nette (vallahi ben yapmadım. en fazla bi arkadaşım yapmıştır.)


  • kta  (20.06.10 01:41:49) 
@jesterdvine; ne kadar negatifsin :p


  • cedric tweedledee  (20.06.10 01:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.