[]

NVİ İmkansız Randevu

Selamlar, ehliyet ve kimlik için nüfustan nasıl randevu almayı başarabiliriz. Ne zaman girsem tü ilçelerde randevular %100 dolu görünüyor. Bunun bi tricki var mı, belli saatler arasında vs denemek gibi. Veya randevusuz gitsek işlem yaparlar mı?




 
bir hafta oldu gideli çok rahat almıştım. sanırım millet yavaştan yüklenmeye başladı.
randevusuz kesinlikle yapmazlar. yalnız aklıma geldi geçen sene başka bir siteden yapıyorduk o işi bu sefer e-devlet üzerinden başvurmuştum. siz nereden yapıyorsunuz?

  • lazpalle  (19.09.22 15:26:51) 
Randevu.nvi'den ve e-devletten eszamanli anlik denemeler yapiyorum ama pek unut yok gibi.


  • Kirmizibavul  (19.09.22 15:33:46) 
Sabah 6da aldim ben. Bir gece once 11:30da baktığımda her yer fulldu


  • instant crush  (19.09.22 15:37:27) 
şimdi istanbul için deneme yaptım direkt ekranda saat seçenekleri çıktı karşıma. zaten yaptırmıştım o nedenle daha fazla sayfa ilerlemedim.

i.ibb.co
  • lazpalle  (19.09.22 15:41:48) 
Ben de internette bulamamıştım ama telefonla ertesi güne bulabildim.


  • akhenaten  (19.09.22 16:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.