[]

Kasımda ingiltere

Kasım ayında İngiltere'ye gittiniz mi acaba? Çok soğuk ya da yağmurlu mu, gezilmez mi? Yoksa asıl tadı İngiltere havasının böyle mi çıkarılır? :)




 
Kasım ayı diye gitmekten vazgeçilmez. Gidin görün.

Yağışlı-kapalı hava olabilir ama aşırı soğuk olacağını sanmam. Ben Şubat'ta Londra'ya gittiğimde bile güzelce gezmiştim ki en soğuk zamanları olması çok olası.
  • nhk ni youkosu  (18.09.22 23:21:41) 
Teşekkürler


  • lost aci soyler  (18.09.22 23:29:32) 
Ne icin geldiginize bagli olarak degisir. Gunesin tadini cikarip denize girmek icin gelmiyorsaniz sikinti yok mesela.


  • icim urperiyor  (19.09.22 00:11:13) 
Son gidişim doğum günüm 4 aralık idi. Londra sokaklarında yapay karlar eşliğinde bana çok güzel gelmişti. Yine imkan olsa koşa koşa :)


  • cilekli pasta  (19.09.22 03:32:38) 
ben mart ortasinda gitmistim ve gercekten cok usudugumu hatirliyorum, hafiften bi de grip olmustum hatta. gezmeme tabii ki engel olmadi ama kat kat kiyafetle gezmeyi sevmiyorum pek, simdi yapacak olsam daha bahar/yaz donemini tercih ederim. oldukca usuyen biriyim ama bunu da belirtmeliyim. soguk havalar sizi cok zorlamiyorsa gidin derim.


  • in vino veritas  (19.09.22 13:31:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.