[]

günlük gtx ayakkabı

merhaba, goretex membranlı outdoor ayakkabı almak istiyorum ama gördüğüm modeller genellikle gerçekten dağa taşa giymelik kalın, bot tarzı ayakkabılar. tavsiye edeceğiniz daha çok şehir içi kullanıma uygun modeller var mıdır? maksat rahat ve hafif olsun külçe taşımayalım ayağımızda, ayağı pişirmesin terletmesin (izmirdeyim, kışın hava 0 altına düşmüyor hiç), orta şiddet yağmurda falan giymelik max.




 
camper’da goretex var, biraz pahalı ama değiyor.


  • orient blue  (18.09.22 19:02:26) 
Camper +1
Clarks da yapıyor günlük şık goretex

  • Bruce  (18.09.22 19:06:55) 
Salomon xa 2 rogg var bende. Çok zarif


  • abuzer  (18.09.22 19:14:56) 
Eşimde aşağıdaki linkte bulunan Salomon var. Çok şık.

www.ozdilekteyim.com
  • en bi orijinal  (18.09.22 20:32:33) 
Ecco modelleri işini görecektir, bütçe kısıtı yoksa. Camper, Clarks gibi markalara ek olarak Adidas, Reebok, Skechers, Nike gibi markaların da günlük gore-tex modelleri mevcut.

Yine de çeşitlilik açısından Ecco derim.

tr.ecco.com
  • mada  (19.09.22 04:04:10 ~ 04:07:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.