[]

part time iş

öğrenciyim. part time iş için h&m'e başvurdum olumsuz geri dönmüşler. neden olabilir? çalışan var mı daha önce? başvuru formunu online kendi sitesinden doldurdum. yaş, fotoğraf gibi kişisel bilgiler yoktu zaten. o yüzden kişisel nedenlerle değildir. çok da bilgi istemediler gerçi. şehir, numara, birkaç işle alakalı soru. hepsine de olumlu cevap verdim ama olumsuz oldu. sadece bu alanda iş tecrübesi yok.




 
Erkeksen yüzde 90 reddedilirsin. Bu mağazalarda da torpil var.


  • dissendium  (18.09.22 18:47:35) 
Tecrübeniz olmadığı için kabul edilmemişsinizdir. Hm çalışanlarını pek öğrencilerden seçmiyor benim gördüğüm kadarıyla, çalışan yaşları çokta genç değil. Eğer iş bakıyorsanız lcw ve defacto part time iş arayan öğrencilere daha uygun.


  • GoodMorningTeacher  (18.09.22 18:59:07) 
Bilemeyiz bir cok neden olabilir bu tarz magazalara elden cv biraksan daha etkili olabilir sanki


  • neck_and_neck  (18.09.22 19:00:58) 
H&M'de ben yaşı büyük doğru düzgün eleman görmedim, genelde öğrenci seçiyorlar bence, ama daha 'marjinal' tipleri seçiyorlar. Belki siz daha 'normal' görünmüş olabilirsiniz gözlerine.
Ama yine de yukarda da söylenildiği gibi bu mağazalarda direkt mağazadan başvuru daha etkili. Hatta atıyorum Koton'un tek bir mağazasına başvuru yapıp geçmeyin, birkaç mağazasına başvuru yapın. Çünkü genelde yapılan başvuruları mağaza kendi içinde değerlendiriyor, ihtiyacı yoksa kenara atılabiliyor, hele de sürekli başvuru geldiğini hesaba katarsak başvurunuzun göz ardı edilmesi çok olası.

  • gallienus  (18.09.22 22:38:02) 
Yüzyüze yapılan başvurular öncelikli olur genelde


  • beemaker  (18.09.22 23:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.