[]

2D (Boyutlu) Oyun Önerileriniz

Merhabalar,

Yaş 30 geçince nedense 2d boyutlu oyunlar daha çok hitap ediyor bizlere. Mesela Stardew Valley. 620 saat devirdik. Bu tarz ( başka bir konsept de olabilir) kapsamlı bir oyun bakıyorum. Önerileriniz nelerdir?

Teşekkürler.

 
Çok meşhur bir oyun ama belki denemediniz Hotline Miami I ve II çok güzeldir, top down twin shooter hikayesi ilginçtir.

Rogue Legacy rogue lite bir oyun(muş) rouge like gibi ama genel bi level atlama durumu var keyifliydi epey sarıyor.

Sevdiğim diğer indie platformer'lar.
Rayman Origins (indie değil de ubiart)
Rayman Legends (ubiart)
Shovel Knight
Super Meat Boy
Dustforce
Hollow Knight
Celeste

~Stardew ben de 100+ oynadım.
  • hedep  (18.09.22 16:03:52 ~ 18:17:56) 
Her telden:
GRIS
distraint
distraint 2
flashback
Helltaker
Monaco
There is no game
Limbo
  • late viper  (18.09.22 16:13:24) 
Graveyaed Keeper'a bakabilirsiniz. Stardew Valley ile "ruhdaş?"


  • akhenaten  (18.09.22 17:52:43) 
Dead cells
Vampire survivors
Children of morta
Slay the spire
Prison architect
Stacklands
Islanders
Kingdom two crowns
Oxygen not included
  • unalub  (18.09.22 20:58:09) 
Benim de 400 saatim falan var stardew'da. 2D olmasa da bence Minecraft. Tek başıma belki stardew'dan daha fazla oynamış olabilirim, ayrıca arkadaşlarla server alıp modlarla falan arada bişeyler ekleyip 100lerce saat oynamışızdır.

Bir de ben oynamadım ama arkadaşlarım Terraria oynuyor.
  • mirafiori  (18.09.22 23:54:06 ~ 23:55:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.