[]

Daire Kapısı önü için güvenlik kamerası tavsiyesi

küçük boyutlu ve çok sırıtmayacak, 7/24 kayıt yapacak tarzda nasıl bir marka model önerirsiniz? kapı önünden ayakkabılarımı çaldılar. en azından bunu kaydedebilecek bir model istiyorum.




 
tapo c100 güzel.


  • marlonbranda  (17.09.22 14:10:30) 
İnstagram'a yüklemek veya show haber'e göndermek gibi düşünceleriniz veya eşgal tespit edip dövdürecek serserileriniz yoksa boşa masraf etmeyin. 4k kabak gibi eşgal gözüken video da verseniz hiçbir kolluk kuvveti sizin ayakkabınızın peşine düşmez. Tecrübeyle sabittir, nacizane tavsiyemdir.

Ayakkabıları içeri alıp rahat rahat uyuyun.
  • kibritsuyu  (17.09.22 14:18:03) 
kamera masrafı yapacağınıza ayakkabıları içeri alarak medeniyete geçmeniz daha yararlı olur.


  • astronom bey  (17.09.22 16:09:49 ~ 16:10:12) 
Arkadaş yalnızca ayakkabı için değil de genel güvenlik durumlarında da kullanmak istiyor sanırım.

Ben dış mekan için Tapo c310 aldım gayet memnunum. İç mekan için de Tapo tavsiye edebilirim.

Bir de hırsızların kamerayı söküp alma ya da parçalama gibi huyları olabiliyor. Tapo'da böyle durumlar için aylık belli bir ücret karşılığında bulut depolama hizmeti var. Kayıtlar cihazdaki sd kartın haricinde buluta da depolandığı için hırsız kamerayı etkisiz hale getirse bile elinizde kaydınız oluyor.
  • msb  (17.09.22 19:28:04) 
@msb

tam olarak öyle bir şey istiyorum aslında. amazon ring bizim zil şemasına uysa direk ondan alacağım ama emin olamıyorum. Tapo'ya da bir bakayım.
  • kandaz3  (17.09.22 20:34:41) 
işte ben de onu diyorum. ayakkabıyı kapıda bırakma, medeni olma kısmı beni ilgilendirmiyor, o sizin hayatınız.

evimin kapısını levyeyle kanırta kanırta kırıp giren, para pul ne varsa götüren, apartmana girerken de çıkarken de apartman kapısındaki kameraya kabak gibi poz veren 4 tane kadın hırsız (yani yolda görsen aha bunlardı dersin o kadar net, ütüyle çekilmiş 144p görüntü falan değil) 2014 yılından beri yakalanamadı. belki de yakalandı da giden gitti, bize dönüş olmadı, haberimiz bile yok. ne oldu kamera? tıss.

kamera falan boş iş diyorum boş iş. izleyip instagram'a atmaktan, biraz sansasyonel bir mevzu ise show haber'e satmaktan, hacıhüsrevli dayınız varsa adamları görüntüden bulup ziktirtmekten başka işe yaramıyor. boşa para harcamayın. genel güvenlik menel güvenlik sağlamıyor kamera.
  • kibritsuyu  (17.09.22 21:11:11 ~ 21:17:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.