[]

Bir saat sonra disciye gidecegim cok stressliyim

Ne yapmam lazim?

Belki de tek fobim discidir.


 
insan evladıyız canımızın acıması ihtimali insanı illa geriyor.
diğer yandan insan her şeyle başedebilecek bir yapıya sahip. ilk iğne acısından sonra bu mu lan gönder devamı gelsin diyorsun.

ilaveten sprey falan iste. bir nebze hafifletir.
  • lazpalle  (17.09.22 14:05:42) 
xanax alabilirsin 0.25


  • sipsiyah  (17.09.22 14:13:29) 
Ben her operasyonda "amaan başa gelen cekilir yapacak bisey yok yok" diyorum. Zaten birkac ay sonra unutuyorsun.

Kaldi ki guzel uyusturulunca bisey de olmuyor ben 4 tane gömülü 20lik diş çektirdim hic bir acı yaşamadım. Sadece iyilesirken sismisti hafif agri yapiyordu.

Ona da agri kesici ile cozum buluyoruz cicek gibi oluyor.

Doktora guvenip kendinizi teslim etmeniz lazim. Sanki siz doktorsunuz kendinizi tedavi ediyormussunuz gibi, aci vermemeye calisacagini bilerek oturun koltuğa.

Tabi umarim ozeldir devlette biraz daha az dikkat ediyorlar..
  • ananiyimioguz  (17.09.22 14:28:36 ~ 16:29:40) 
ağzını aç denildiğinde aç.


  • zgrydn  (17.09.22 14:39:59) 
Universitedeyken bi disciye gitmistim. Bol kahkahali sohbetli filan geciyordu tedavi. Ayni anda baska hasta veya arkadasi falan da varsa hem hosbes ediyordu hem de benimle ilgileniyordu. korktugum icin de viski shot veriyordu daha ofise girer girmez. Kendisi de iciyordu tabii, bunyesi de alismis. Neyse artik ilaclarin etkisini azaltiyor muydu bilmiyorum ama fena olmuyordu ya. Bence deneyebilirsiniz cok korkuyorsaniz.


  • summer timetable  (17.09.22 14:50:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.