[]

fps oyunlarını konsol'da oynamak

FPS oyunlarını konsol'da nasıl oynuyorsunuz, xbox game pass'te harika oyunlar var, deathloop geliyor, Assassin's Creed Odyssey geldi, farcry var ama oynayamıyorum hiçbirini.

bilgisayardaki fare-klavye tadını hiçbir zaman vermiyor, aim almak çok zor oluyor vs.

sorun bende mi, siz oynayabiliyor musunuz?

 
Ben de zamanla biraz alışsam da bir klavye mouse gibi olmuyor hep tuhafıma geliyor. Sanırım ilk neye başladıysan o rahat geliyor. Ben pc ile oyuna başladım. O yüzden kol ile fps oyunlardan tam randıman alamıycam gibi duruyor.

Neyse ki xbox klavye + mouse destekliyor da arada onunla oynuyorum.

Ama her oyun destelemiyor işte tek sıkıntı o. COD Warzone, Gears of War denemiştim onlarda sıkıntı yoktu. Hatta belki Halo'da da çalışır ama çoğunda çalışmıyor internette destekleyen oyunların bir listesi olacaktı..
  • ananiyimioguz  (16.09.22 23:50:36) 
Ben de oynayamıyorum.


  • plutongezegendegilmi  (17.09.22 00:30:07) 
tamamen alışkanlık meselesi. internet kafede cs 1.6 oynayan adam(ben) ne yaparsa yapsın gamepad ile shooter oyun oynamaya alışamıyor. ilk gamepad ile başlayanlar veya yoğun bir pc gaming tecrübesi olmayanlar kolayca alışabiliyor ama.


  • mr rosebud  (17.09.22 00:54:28) 
nasıl oynayacaksın? öyle eğitmemişiz kendimizi, alışmak zaman alır.

Ayrıca konsol mouse rahatlığını -kendini eğitsen dahi- verebileceğini sanmıyorum. çünkü mouse direk hedefi doğruluyor axislerde. konsolda fiziki hareket olmaksızın axis yakalamaya çalışıyorsun.
  • baldan kaymak  (17.09.22 02:36:08) 
Rekabetçi online oyunlar harici gayet yeterli. Tps perde zaten en rahatı. Koltuğa yayılıp gamepad ile takılmak efsodur. Analoglarin ikisini aynı anda efektif kullanmaya alışmak zaman alıyor evet. Hassasiyet ayarları ile oynamak, deadzone ayarlamak yardımcı olacaktır. Easy modda başla bir oyuna alışırsın. Xbox one gamepadi bence serinin en iyisi.


  • hasmetizm 2046  (17.09.22 11:30:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.