[]

asker telefonu nerden nasıl alınır

askere gideceğim bu tuşlu kamerasız telefonlardan almam lazım nette okuduğum yorumların hepsinde satıcıların imeileri kopyaladığı vb yazıyor. vatan mediamarkt vb'de de satılmıyor. güvenli bir şekilde nerden alabilirim ?




 
direkt orada bile satıyor olabilirler. Samsun'da kantinin yanında ayrı bir kulübede satış vardı, fakat askeriyeye girmeden hemen karşıda bir bakkal vardı 50 liraya kiralama yapıyordu :D 100 lira veriyordun çıkışta telefonu iade edince 50 liranı geri alıyordun falan. Bu tür işlere giren yerler de illa ki vardır. Önceden gideceğiniz şehre gidip yapmış biriyle haberleşmeye çalışın.


  • nhk ni youkosu  (16.09.22 20:36:08) 
Hepsiburada.com


  • peaceable  (16.09.22 21:31:16) 
50 liraya kiralama +1
şehrinde öyle bir pasaj vs varsa öyle yap
+ teslim olurken askercell satmak isterlerse alma, askercell kuyruğuna girme, sıvışamazsan da sorarlarsa ben hallettim dersin
  • comp  (16.09.22 21:39:28) 
orijinal tuşlu telefon yok. ben anneme aramıştım yok. hepsi imei atılmış oluyor. üretmiyorlar artık. nokia-samsung gördüklerinin hepsi ya çakma ya da kaçak.
ama imei atılmış olması sorun değil yeter ki patlamasın.
en iyisi telefonculardan direkt gidip almak.
  • jelly bear  (17.09.22 00:04:10) 
Ikinci el tuşlu telefon alın


  • beemaker  (17.09.22 01:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.