[]

tv tavsiyesi

50'' tv tavsiyesi alabilir miyim?
7500 tl aşmayacak ama 5000 civarı olsa güzel olur.
Android tercih sebebi.
Kanal geçişleri yavaş olmayan.

Teşekkür ederim.

 
7000 lira altında, hızlı ve üstelik android tv yok. Var da ben olsam para vermem. 7000 lira civarında ise alternatifler toshiba (Vestel) ve Vestel’in kendisi falan. Onların da hepsi birbirine benziyor zaten, kullanıcı yorumlarına bakarak herhangi biri alınabilir.


  • orient blue  (16.09.22 09:01:57) 
www.amazon.com.tr

www.amazon.com.tr

43 inchmiş bunlar ama fiyatlar iyi
  • pisiklet  (16.09.22 11:14:08 ~ 11:15:04) 
A101den aldık toshiba ultra hd android geçen hafta memnunuz. 6500 filandı sanırım taksitle biraz arttı tabi fiyatı
25 senelik tüplü televizyondan geçiş yaptık görüntüler netleşti :)
Tivibu kullanıyoruz yayınlar için.
  • kararsızataletfilozofu  (16.09.22 13:58:45) 
VESTEL 50U9600.

alalı 8-9 ay kadar oldu ben şahsen görüntüsünden çok memnunum. yazılımı da gayet iş görüyor ana uygulamalarda. video servislerinin tamamını çok rahat izliyorum. iptv uygulaması biraz dandik ama onu da kullanıyorum gayet. aynı modelin android olanı vardı ve fiyatı da benzerdi ama android olunca ekrandan kısmışlar gibime geldi görüntüsü o kadar tatmin edici değildi o yüzden bu modeli tercih ettim. neticede yazılım mi box gibi bir kutuyla kolayca çözülebiliyor. o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
  • vaveylababa  (16.09.22 14:58:08 ~ 14:59:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.