[]

Yeni evli alman cifte Istanbul'da restoran önerisi

Selam ahali,

simdi isyerinde cok deger verdigim, yeni evli bir cift Istanbul'u ziyaret edecekler (3-6 Ekim 2022 arasi). Bunlara evlilik hediyesi totalde 200 Euro para toplandi, istiyoruz ki Istanbul'da kaliteli bi restoranda bir yemek hediye edelim. 2 sorum var:

1- Nereleri önerirsiniz (kaliteli restoran ve manzara önemli)?

2- Önerdiginiz restoranlarin hediye ceki gibi bir sistemi var mi? Yani biz onlara direk hediye ceki hediye etsek, onlar da gidip o tarih ve saatte yemek yeseler. Ya da simdiden o tarihlerde bir rezervasyon yaptirmak mümkün mü? Simdi adamlara 200 Euro'yu cikarip para olarak vermek istemiyoruz, olay bu.

Simdiden tesekkürler!

 
kaliteli restoran ve manzara önemli=>>>>>>> (bkz: mikla ) bahsettıgınız paraya ıkı kişi tadım menusu ve şarapla baya keyıflı vakıt gecırırler zaten pek türkte olmaz etraflarında. manzarası çok ıyı vs vs. arastırırsınız.


  • haskoylu deli hasan  (15.09.22 23:32:44 ~ 23:36:04) 
mikla +1 hediye çeki uygulamasına site üzerinden ulaşabiliyorsunuz.


  • black holes in the sky  (16.09.22 00:16:58) 
  • haskoylu deli hasan  (16.09.22 01:00:27) 
restoran, yemek kalitesi, hizmet ve iç dekor olarak turk fatih tutak'ı öneririm. hediye çeki kısmını iletişime geçip sorabilirsiniz. manzarasını bilemiyorum.


  • kutukcu  (16.09.22 01:26:44) 
Sur Balık


  • gabe h coud  (16.09.22 09:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.