[]

sifrelerinizi bi anda unuttugunuz oluyor mu

her gun kullandiklarinizdan bahsediyorum.
bilgisayar ekrani sifremi unuttum gecen gun. 1 senedir kullaniyordum. bi sabah acamadim. izinden falan donmus de degildim. bir gun once girdigim seyi ertesi gun hatirlayamadim. cagrisim yapmadi bile. it'ye soylerken bile cekindim. hakli olarak dun neyle girdiysen aynisi aslinda diyip gulduler.

bugun de her gun girdigim duyuru sifremi unuttum.
bi de sifreler benim icin anlamli seylerden olusuyor. ona ragmen.
3 kere denedim. sonra evde bi yere not almistim da ordan baktim.

normalde hafizam cok iyidir.

bu neden oluyor sizce. yasayan var mi

 
bende işim gereği devamlı haşır neşir olduğum araç plakasını unuttum. normal unutma değil silindi sanki


  • yirmibesonbes  (16.09.22 00:09:58) 
bana cok oluyor. aktif olarak telefonda kullandigim sifreyi unutup kitledim dun bildigin duz telefon sifresi dort haneli sayi.
ben de arkadasima soylemistim ona yazdigim yerden buldum:(
insan sok oluyor nasil bilmem diye ama.. malesefkii
  • ala09  (16.09.22 00:34:23) 
evet ofiste her gün kullandığım dolabımın 4 haneli şifresini unuttum bir gün aniden. tamamen unutmadım ama az çok hangi rakamların olduğunu hatırlayabildim ve 10. denememde filan açtım.


  • king lizard  (16.09.22 01:20:35) 
Evet ofise gireeken kapı için kullandığımız bi şifre var, izinden döndüğümde tamamen unuttum ofise giremiyodum :-P sonra parmak hareketlerimden hatırladım, rezillik


  • euteamo  (16.09.22 07:09:11) 
hafizam cok iyidir. 10 haneli sifreleri falan aklimda tutabilirim ozellikle ezberlemeden. kaliyor aklimda yani.

benim eve anahtarla degil sifreyle giriliyor. her gun girdigim 6 haneli sifre. bugun kahve almaya gittim. eve donerken asansorde benim sifre neydi lan oldum. kapinin onune geldim. sifre gelmiyor aklima. sayilari hatirliyorum ama siralamalar kayboldu. 2-3 denemede girebildim eve.
  • antikadimag  (16.09.22 07:13:40) 
Şirket hattimin numarasini unuttum kac kez.
Sifre de unutuyorum.

  • stavro  (16.09.22 08:50:38) 
Olmuyor. Her gün kullanıp da unutmak ciddi bir sorunun belirtisi olabilir.


  • gabe h coud  (16.09.22 09:05:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.