[]

Otopark, yönetici ve ben

Selamlar,

Kiracısı oldugum 20 dairelik apartmanda 12 araçlık otopark yeri var.Her dairenin aracı yok belki 15 araç ya vardır ya yoktur. Apartman yönetmeliğinde otopark kullanımına dair herhangi bir ibare yok. Ben evden çalıştığım için aracımı sık kullanmıyorum benim aracım gibi sık kullanılmayan 3 araç daha mevcut. Ancak kiracı olduğumdan sanıyorum yönetici aracımı otoparktan çıkarmamı istiyor, ben de böyle bir hakkının olmadığını söyledim. Aklınca otopark kumandasını değiştirerek benim aracımı çıkarmayacağını söyledi. Böyle bir hakkı var mı ne yapabilirim? (Bu arada yaklaşık 4 ay sonra kendi evimize taşınacağım ancak haksızlığa gelemiyorum)


 
Bu durumda ben olsaydim gece yarisi kamera da yoksa butun kilit sistemini bozardim. Kimse girip cikamazdi.


  • karlmarx  (15.09.22 21:45:52) 
kiraladığınız evi bütün yan hakları ile kiralamıyor musunuz? tipik şark kurnazı hareketleri. Tamam madem aracımı koyamıyorum o halde apartman aidatını ödemiyorum..aidattan muaf olduğumu yazılı ve imzalı olarak getirin arabamı çıkartayım diyebilirsiniz :)


  • jepa  (15.09.22 22:04:54) 
babamların apartmanında bu durum her 2 yılda bir kura çekilip, çıkanların ekstra otopark ücreti ödemesi ve bu paranın apartmana kullanılması şeklinde çözülmüş durumda. 4 ay sonra çıkıyormuşsunuz ama yine yazayım dedim.


  • nhk ni youkosu  (15.09.22 22:13:33) 
senden aidat almıyo mu? herkesten farklı mı alıyormuş da sana herkese verilen hakkı vermiyor? ne münasebet, öyle bi hakkı yok.


  • sirkelimon  (16.09.22 13:58:10) 
Ben de aidat ödemeyeceğinizi belirtin demeye geldim. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi muaf olduğunuza dair yazı da versin size. 4 ay kalmış madem uğraşmayın bu tiple, evden çalışınca araca yer bulmak kolay oluyor kapı önünde de, dışarı bırakın. Ama aidatı da asla ödemeyin.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (16.09.22 15:59:55) 
Sebepsiz yere aidatı ödemezseniz suçlu/hatalı duruma düşersiniz. Garajdan çıkart diye imzalı kaşeli belge isteyin, verirse bununla suç duyurusunda bulunun. Sizden daha gözü kara değilse fazla ilişmeyecektir.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (16.09.22 17:25:07) 
aynen, aidatı ödemezseniz suçlu duruma düşersiniz. ya size önceden alındı makbuzu versin bedelsiz ya da yazı isteyin kullanamayacağınızı belirttiği imzalı kaşeli. onunla da suç duyurusunda bulunan madem. arabanıza da bişey yaparsa o da ayrı suç. polis çağırın. garajdan çıkartamazsanız da kullanım hakkımı engelliyo diyip yine polis çağırın. korksunlar biraz.


  • sirkelimon  (16.09.22 17:40:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.