[]

Orijinal Xiaomi telefon bataryası

Mi6 telefonumun bataryası şişmiş diye tahmin ediyorum. Kenardan açılma yapmış. Orijinal batarya bulabilir miyim? Hep çakma bataryaya denk geliyorum.




 
zor bence. xiaomi türkiye'ye veya ithalatçı firmaya bir sorun isterseniz. yedek parça bulundurma zorunluluğu 5 yılmış, oradan belki bulunabilir. ama astarından pahalıya da gelebilir.


  • inheritance  (15.09.22 13:42:00) 
ben daha önce asus telefonun bataryasını değiştirirken asus markalı ama sahte olma ihtimali olan ürün yerine 3. parti ama orijinal olduğuna emin olacağım bi batarya tercih ettim, şuanki telefonum da batarya değişimi gerektirirse ve bu model için de bulabilirsem yine aynı seçimi yapardım muhtemelen. deji almıştım, xiaomi için bazı modellerin bataryası mevcut. alternatif bi tercih olarak tavsiye edebilirim eğer senin telefonun için de varsa. www.deji.com.tr

mesela nokia 8 için deji vs. markaların bataryası yok. aliexpresste birkaç marka var iyi kalite ama türkiyeye gönderimi yoktu türkiye içinde ne kadar ilan baktıysam ne kadar forum okuduysam da orijinal olduğuna emin olduğum bir batarya bulamadım sonunda orijinali 3090mah olan batarya yerine sahte 2600mah kapasiteli bi batarya bulabildim. düşük kalite olanlar 1500mah filan gerçek kapasiteye sahip termal sensör vs. yok ısınıyor ve muhtemelen kısa ömürlü olur. ortalama bişey bulabildim telefon kullanılır durumda enazından. bulunabiliyorsa bilindik 3. partiler daha güvenilir bi tercih oluyor. enazından kendi deneyimime göre.
  • konetsu  (15.09.22 15:54:59 ~ 15:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.