[]

konut projesi

bu projenin yapılacağı bölgeler merkezden çok uzak değil mi? tamam merkezde yer yoktur ama buralarda yaşamak zor. mesela izmir'de tire, selçuk, kiraz gibi yerler. güzelbahçe gibi daha merkeze yakın yerler de var ama onlar bile pek yakın değil. buralarda yaşansa merkeze, işe nasıl gidecek insanlar? özel araçla bile uzun ki toplu taşıma bile ne durumda bilmiyorum.




 
5 sene kalmaz oralar da yenileniyor. hic sasmaz. once cami sonra hastane yapilir tokinin yanina.
otobus seferleri marketler vs bildigin yasam alani olusuyor

  • turbo sadık  (15.09.22 09:52:32) 
Bu konutlar çok büyük olduğu için ve devlet yapacağı için oralara her türlü imkan kısa sürede gelir diye düşünüyorum.
Tek tek incelemedim ama büyük ihtimalle bu konutlardan daha uzak bölgelerdeki evler bile bunlardan daha pahalıdır şu anda.

  • michael_knight  (15.09.22 11:17:03) 
Bugünlük düşünüyorsunuz bir kaç yıla oralar merkez olacak. Eskiden Ataşehir için Kurtköy için Beylikdüzü için böyle düşünüyorlardı


  • beemaker  (15.09.22 12:20:34) 
Buralarin is merkezi olacağına falan inanmiyorum. Güzelbahçe demissiniz misal; Güzelbahçe'de fabrika, is merkezleri falan olacağına inanan insana gülerim. Is merkezleri tabiki sehrin icinde olmaya devam edecek ve buralardan da insanlar 1.5 saat yol ile ise gidecek.

Imkan konusunda bir sorun olmaz, zamanla gelir. Ama is yerine ulasmak asla degismeyecek. Bundan 10 sene önce narlidere'den ise gitmek zordu, hala zor. Oranin gelismesinin vs bir etkisi olmuyor.

Zaten bu evlerin amaci maksat bir ev olsun demek. Günde 3-4 saat yolda gecirmenizin bir önemi yok.
  • logisticsmanager  (15.09.22 13:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.