[]

çekirdek kahveyi nereden alıyorsunuz?

sanal baharat'tan alıyordum ama değiştireyim dedim. amazon'dan moliendo marka sipariş ettim, taa mart'ta kavrulmuş kahve geldi. hangi siteyi kullanıyorsunuz? bu arada kahve tavsiyelerinizi de alabilirim...




 
Rossmanda satılan çekirdek güzel.


  • jazzabel  (14.09.22 22:23:48) 
Ben de eskiden sanal baharat'tan alırdım ama artık Kahve Dünyası'ndan alıyorum. Colombia alırdım ancak artan fiyatlardan sonra Kosta Rika ile devam ediyorum. Fena değil, önerebilirim.


  • Amaranta ursula  (14.09.22 22:59:22 ~ 23:01:41) 
e-gurme.com


  • elvan abeyiylegezse  (14.09.22 23:15:57) 
tabi ki sanalbaharat. başka yerde bu fiyat skalasında taze kavrulmuş kahve bulmanız mümkün değil.


  • mr.goodcat  (14.09.22 23:35:50) 
Coffeenutz(%30 indirim kodu paylasabilirim)
Kafeinkultur
Sezy (f/p)
Fam
Niji
Boxx
İlk aklıma gelenler, son dönem aldıklarım. Kafein kültür alonso bustos çok iyi çekirdek. Lakin bu ara stoğu kapatmıştı sanırım orkun. Kontrol etmek lazım. 650 gr kadar tükettim son 100 gr kaldı biraz canımı yakıyor bu durum :) nutz seckisi çok geniş, elimde 30 gr kadar juliette kaldı :( çoğu çekirdeği denedim. %30 varken makul gelirse yazabilirsiniz. İndirim ref vs değil kulüp indirimi bu arada.
  • sen de git sen de unut  (15.09.22 00:00:46) 
  • motosiklet burclu adam  (15.09.22 01:05:36) 
  • arenas  (15.09.22 08:11:37) 
Çekirdek yıldan yıla, dönemden döneme değişen bir şey. Geçen yıl çekirdeklerini çok beğendiğiniz bir yerden bir sonraki sene hiç keyif alamayabilirsiniz.

Ama montag, petra ve fam gerçekten çok iyi çekirdekler satıyor. Alıp da beğenmediğim çekirdekleri olmadı hiç.
  • sailor  (15.09.22 11:47:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.