[]

beden ağrısı

yaş 32

iş hayatım hep uzak mesafelerde geçti. uzun saatler, toplu taşımalar vs. bundan 4 sene önce uzak bir yere işe gidiyordum. gerçekten uzaktı. sabah 5'te kalk mecidiyeköy'e git, oradan servise bin vs bir sürü tantana... ve tabii eve gelince çok yorgun oluyordum. son senelerde de daha yakın bir yerde işe başladım. oranın yolu 1 saat 15 dakika 1 buçuk saat gibi bir şey. iki otobüs kullanıyorum fakat gidiş ve dönüş saatlerimde yoğunluğa denk gelmiyorum genelde oturuyorum yani. fakat özellikle bu sene eve gelince sanki bahsettiğim çok uzak olan eski iş yerine gidip gelmişim gibi oluyor. aşırı bir yorgunluk ve ve beden ağrısı. (masa başı bir iş de değil işim.)

omuz sırt bölgesi çok ağrıyor. mesela bu hafta eve gelir gelmez kpss çalışacaktım. üzerimdeki ağırlıktan boşa geçti hep. hep uzanasım geliyor ve uzanınca da o ağrıları hissedebiliyorum. herhangi bir şeye konsantre olamıyorum.

yani bu durum normal mi ve ne yapmam lazım ne önerirsiniz? spor salonu gibi bir yerde spor yapma imkanım yok şimdilik. onu belirteyim. ama acil sağlıklı ve etkili yöntemler bulmam lazım. bu devran böyle gitmez...

 
Normal. Ben de uzak bir yerde çalışmıştım. Yorgunluktan 10'da uyuyordum. Araba alırsanız belki rahatlarsınız biraz. Direkt servis olması önemli. Otobüs yoruyor.


  • dissendium  (14.09.22 20:35:47) 
Normal tabii ki. Masabaşı değil demişsiniz.


  • Kahvedesu  (14.09.22 21:23:01) 
yok masabası değil derken yani sürekli pc başında veya sürekli oturur pozisyonda çalışmıyorum anlamında dedim. beden gücü bi iş değil.


  • pikap  (14.09.22 21:38:39) 
Çözümü yazayım şeker ve gluten tüketimini tamamen kesin sebze ağırlıklı beslenin ayrıca enerjik olmak için sabahları bir kupa sade filtre kahve içebilirsiniz


  • beemaker  (14.09.22 21:42:33) 
Bence bir ortopedi veya fizik tedaviye gidin. Bende skolyoz ve kifoz var, sizin yaşlara kadar pek ağrısı sızısı olmadı. Ben de çok dikkat etmedim. Sizin yaşınızda iken ağrılar başladı. Spor ile toparladı. Siz de tanı konulmamış benzer bir durum olabilir.


  • inheritance  (14.09.22 21:58:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.