[]

barselona konaklama/airbnb ayarlama ve delirmek

selamlar,
sonunda bin türlü derdi ve challange'ı atlatıp bir mini kaçamak yapalım dedik.
ikimizin de çok defa ziyaret ettiği bir şehir ancak ilk defa çift olarak gidiyoruz. dolayısıyla etrafta gezip tozmak kadar kalacağımız yerin konforunun da önemi var.

airbnb hem çok komisyon koyuyor hem de kahvaltı vs yok ama tabi daire sizin oluyor.
otellerin uygun fiyatlıları şehrin çok uzağında. kahvaltı opsiyonu kiminde iyi ama o fark da hem yol parasına gidecek hem de az da olsa yolda geçen ekstra zaman kaybı.
hostelleri ensuit oda bile olsa, genç gürültüsü kalabalığı nedeniyle asla düşünmüyoruz.
apart otel veya butik otel tarzı pansiyonumsu yerler var, yani böyle 6-8 odalı falan. ama onlarda da duvarlar incecik olur mu kaygısı var.

trivago veya agoda'dan bakıyorum ama skyscanner gibi arama geçmişini kaydettiği ve bundan da öte; talep durumuna göre sürekli akıllı güncelleme yaptığı için fiyatlar sürekli artıyor veya değişiyor.

2 haftadır bin tane oda baktım artık gözlerim kör oldu.
eur bu kadar olmasa daha esnek davranacağız ama optimizasyon yapalım derken en kötüsüne kalacağız gibi hissetmeye başladım :D

yakın zamanda konaklayan, memnun kalan veya genel olarak rezervasyon konusunda tavsiyesi olan var mı?
teşekkürler.

 
Biz genelde Barcelona House'da kaliyoruz yeri cok merkezi oldugu icin (La Ramblas'a 1 dakika yurume mesafesinde, sahil tarafina yakin).


  • sertac akin  (14.09.22 15:23:50) 
Cami Gallery Barcelona. Merkezi ve temiz bir otel. (git:www.booking.com


  • scudman1  (14.09.22 16:26:09) 
metroya yakın bir konumdaysa sorun değil bence.

kaldığımız hostel (black swan) plaça katalunya'ya 5-10 dakika yürüme mesafesindeydi. hostelden çıkıp merkeze ulaşmak çok keyifliydi.

2. kaldığımıs küçük otel (hostal nova) 3-4 durak uzaklıktaydı. merkezin kalabalık halinden uzakta, sakin bir yerdeydi. turistik bölgedeki enerji güzeldi fakat halkın günlük hallerini, düzeni görmek de keyif vermişti bana. ayrıca merkeze gitmek metro yakın olduğu için hiç dert olmamıştı. (otel pek iyi değildi orası ayrı)
  • kutukcu  (14.09.22 16:56:16 ~ 16:56:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.