[]

Sigortadan Eksik Tamir Edilen Araç

Ankara'da temmuz ayında kaza yaptım, tüm kusur karşı tarafa verildi. Kendim Ankara'da oturmadığım için aracımı servise bırakıp geri döndüm. Eylül ayında aracımı teslim aldığımda jantının tamir edilmediğini fark ettim. Servise sorduğumda jantların daha önce de hasarlı olduğu bu sebeple experin tamir vermediği yanıtını aldım. Benzeri biçimde yarılan lastiğime de değişim verilmemiş olduğu ama ustanın idare eder bir lastik taktığı söylendi. Bu durum üzerine lastiğin ve jantın fotoğraflarını çektim, ilgilenen sompo-japan firmasının experini aradım, bana raporlara bakıp döneceklerini söylediler. 3 gün sonra sıfır lastik ve jantın tamir bedelinin yatırılmış olduğu tamircinin yanlış bilgi verdiği söylendi. Tamirci abi tamam sen arabanı yaptır ben sana parayı yollayacağım dedi ama 2 haftadır hastanedeyim postanedeyim diye oyalıyor.

Bu durumda hukuki olarak yapabileceğim bir şey var mıdır? Elimde whatsapp üzerinden "jant tamiri ve yeni lastik için parayı gönderecektiniz", "tamam abi hemen gönderiyorum." benzeri bir yazışma ile aracın kaza öncesi ve sonrası jant fotoğrafları var. Lastiği mecburen değiştirdim şu an ama jant aynen duruyor. Yardımcı olursanız sevinirim.


 
ustayı arayıp faturanın tamamının 2 gün içinde hesabına yatırılmazsa sompo-japan sigortaya ve yöneticilerine birebir ulaşıp sizinle anlaşmasını kesmeleri için ulaşacağım ve mahkemeye başvuracağım de. hastane ayakları yalan. sanayi ustalarının çoğu şerefsiz maalesef.


  • kutukcu  (13.09.22 16:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.