[]

Londra Gezi Rotası? (8 Gün - Civar Şehirler - Dublin vs) Nasıl Planlamalı?

Kasım'ın son haftası için 8 günlük bi Londra planını nasıl organize etmeli? (İlk defa gidilecek)

- 8 gün sadece Londra çok mu olur?
- Civar şehirlerden günü birlik eklenecek yerler nereler sizce?
- Gitmişken Dublin'e de 2 günü ayırsak mı? (Kişi başı 30 pound gidiş dönüş uçak bileti)

Ana hatlarıyla rotayı çıkarırsak içini doldurma ve transfer vs. işlerini hallederim.

Her fikir işime yarar, teşekkürler.

 
Biz 10 gün sadece Londra’da kalmıştık ve hiç sıkılmadık ama kişiden kişiye değişir tabii. Bilindik turistik lokasyonları acele etmeden 4-5 günde gördükten sonra kalan zamanımızın çoğunu bir yerlerde yemek yiyerek, publarda takılarak, uzun uzun kahve içerek falan geçirdik ve çok da memnun kaldık. Boş boş sokaklarda gezmek bile keyifli.

Gideceğiniz tarihlerdeki aktiviteleri de araştırın, konser olur, festival olur, sokak sergisi olur, bit pazarı olur, bunların her biri yemek molasını da katınca yarım gününüzü alır zaten.
  • orient blue  (12.09.22 14:16:57) 
Londra'ya 8 gün değil 80 gün bile yetmeyebilir ama sadece en turistik, en bildik yerlerini göreyim derseniz 3-4 gün de yeterli olabilir.


  • kaptan memo  (12.09.22 14:19:09) 
@cosmicstring
stonehenge'i eledik hocam, baya araştırdım 1 günü ayırmaya değmeyeceğine karar verdim.

  • bambaleyo  (12.09.22 14:43:43) 
londrayı detaylı gezip müzeleri de gezeyim dersen 8 anca yeter. edinburgta güzel 2 3 gün ayrılabilir. oxford var günübirlik gezilebilinir.


  • mikahakkinen  (12.09.22 15:06:13) 
Londra için 8 gün bence çok az.


  • co2s2  (12.09.22 17:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.