[]

Izmir baklavacı önerisi

Tatilden dönüşte ofise ve hanımın ailesine birer kilo baklava/kadayıf karışık yaptıracağım. En son narlidere fistik'tan aldim ama beklediğim kalite degildi.
Simdi bir sürü baklavacı görüyorum mapste ama hangisi iyi bilgim yok.

Tercigim narlidere'den başlayıp Üçyol taraflarina kadar bir yerde olması
Karsi tarafta ya da konak/Alsancak trafigin icinde olmazsa sevinirim.

 
izmir'in neresinde bilmem ama bolulu hasan usta varsa oradan alabilirsin.


  • motosiklet burclu adam  (12.09.22 01:24:44) 
Ağam , petek pastanesi


  • bir ileti paylastim  (12.09.22 01:35:36) 
bilgin baklava, fıstık baklava


  • faithless  (12.09.22 04:49:57) 
Ağam
Doğan kaymak

  • Phoebe  (12.09.22 07:09:44) 
Ağam


  • mikahakkinen  (12.09.22 09:13:29) 
Karşıda olmasın deseniz de Petek Pastanesi
goo.gl

Merkezi Hatay'da (semt olan değil, şehir olan) ve inanılmaz güzel baklavaları var.
  • kobuzchu kiz  (12.09.22 09:26:19) 
petek pastanesi bayraklı avcılar excluive'de de açıldı. ofise söylemiştik, beğenmişti misafirler.


  • Phoebe  (12.09.22 10:36:41) 
Doğal 46

Baklavası Urfa'da yediklerime benziyor içi bol Antep fıstıklı. Ağam da güzel yapıyor ama fıstığı az o yüzden gerçek baklava diyemiyorum ben. Fıstığın damakta aroma bırakması gerekir, hamurdaki tereyağının değil.
Bunlar bir de Maraş dondurması yapıyor efsane. Maraşta yediğimden daha güzel. Uzun yol paketi de yapıyorlar kuru buz ile. Buca ve Bayraklı'da yerleri var bildiğim. Tavsiye ederim
  • hasmetizm 2046  (12.09.22 13:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.