[]

vize işleri

shengen vizesi daha önce italya, macaristan ve norveç'ten aldım.

şimdi de almanya, italya ve norveç yapmam lazım. sıralama ise norveç, almanya, italya şeklinde olacak.

geçen sefer norveçliler 25gün ve multi olmadan verdiler o sebeple norveç istemiyorum riskli olabilir.

italya'nın da randevu tarihleri taaa ekim'de.

almanya'nın randevu tarihleri bana uygun ama almanya'ya girişim yok.

vizeyi nereden almam uygun olur? ben italya diye düşündüm en az 6 ay verirler diye.

 
Çok uzun kalmayacaksanız neden norveç riskli oluyor? Bence giriş yapacağınız ülkeden alın. 6 aylık veya 1 aydan uzun schengeniniz oldu mu hiç evetse nereden?


  • jimjim  (11.09.22 20:50:38) 
yes, italya


  • duyurukullanıcısı  (11.09.22 23:21:06) 
En uzun kalacağınız yerden almalısınız. Seyahat planında en uzun kalacağınızı belirttiğiniz yerden almıyorsanız eğer, başvurunuzu buradan yapamazsınız diyebilirler. Bunu deneyimleyen arkadaşlarım oldu.


  • but that was just a dream  (12.09.22 06:31:04) 
Daha gecenlerde bi arkadasim avusturyadan aldi.
Iki seyahatinden de bahsetti, ucak biletlerini vs koydu. avusturyada daha uzun kalacakti. Adamlar ikinci seyahatin tarihinin bir gun oncesinde vizeyi bitirmisler. Tam bir ….

Neyse, her sonuca hazirlikli olun.
  • kuehles blondes  (12.09.22 10:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.