[]

Odtü vişnelik konser

Odtü vişnelikte konsere giden var mı? Hemen yanında park yerleri vardır değil mi? Oturma yeri yok tamamen ayakta biliyorum ama içeri minder veya sandalye ile gidenler oluyor mu? Bir de konser alanına gir çık yapabiliyor muyuz örneğin araçtan bir şey almak gibi.




 
park yeri bulursun kendi otoparkı var dolarsa da bir sürü sokak arası var etrafta.

oturma yeri çimler zaten çimlerde oturabiliyosun. minder-sandalye olsayı insiyatife bağlı biraz. normalde sandalye alınmıyor. minder sokan var. nadiren sandalye sokan da gördüm ama kalabalık konserde sandalye uygun olmaz. altınıza kalın bi bez götürebilirsiniz direkt çimde de oturabilirsiniz.

genelde gir çık yapılabilir. bileklik vs verirler.
  • jelly bear  (09.09.22 19:44:44) 
Sandalye almiyorlar en son gittigim konsrrde geri cevirdiler..


  • omonia  (09.09.22 19:48:31) 
park yeri küçük, büyük ihtimalle dolacaktir. sokak aralari ya da topraklik alanda degnekcilerin bulundugu alanlara park edebilirsiniz. İceri ne sokup sokamayacaginiz organizatore bagli. pazar gunu gideceğim konser detaylarinda sandalye yasaktır yazmiyor. sanırım sokacagim fakat arkanizdakilerin acisini engelleme dueumunuz var. en arkalara oturmayacaksaniz sandalye hoş degil. yeteri kadar egim ve basamak yapısı var. poponuza verdiginiz ozene gore ortu yastik vs. sokmak mantikli. Yine pazar gunu girecegim konserde kesinlikle gir cik sansi yok.


  • sparkle kiddle  (09.09.22 20:28:04) 
mobildeyim, ek olarak iceride "bira" satisi var. sise yok yalniz sanirim.


  • sparkle kiddle  (09.09.22 20:28:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.