[]

hangisi daha buyuk olay?

sevgilinizin size cinsel yolla bulasan ama tehlikeli bir strain olmayan bir hastalik bulastirdigini, korunmasiz olarak beraber olduktan sonra soylemesine mi daha cok bozulursunuz; yoksa bunu sadece birkac saatligine tanidigi ve o kadar da hoslanmadigi biriyle yine de korunmasiz olarak birlikte oldugu icin kaptigini ogrenmenize mi?

gerekcelendirirseniz daha enteresan olur.


 
ilk dediğin cok daha acımasız


  • taha1907  (09.09.22 18:28:34) 
korunmasiz olarak iliskiye girmesi igrenc geliyor banaa ya asiri aptalca bi sey. fakat korunsa bile hastalik kapma ihtimali oluyor malesef


  • ala09  (09.09.22 18:34:51) 
ikincisinde senin de seçme şansın var, başkasıyla birlikte oldum dediğinde senin de bu ilişkide kalmak istemiyorum deme hakkın var

fakat ilk durumda tamamen habersizsin ve kendini koruma, seçim yapma hakkını elinden almış ve sağlığını tehlikeye atmış

bu yüzden birinci durum daha önemli ve ciddi diye düşünüyorum
  • freebird5406_2  (09.09.22 18:52:16 ~ 18:59:00) 
Birinci durum tüyler ürpertici. Bayağı kandırılmak bu. Hem de öyle böyle değil. Hastalık söz konusu. Kendi zevki için sizin sağlığınızı iplememek. Bundan daha kötü çok az şey duydum.


  • ruhen hastayim ben  (09.09.22 23:22:07) 
birinciye daha çok bozulurum çünkü sağlığıma yönelik direkt bir kasıt var. ayrıca dürüstlük dahilinde bir hareket olmadığından sorunlu bir karaktere de işaret ediyor.


  • zgrydn  (10.09.22 03:56:23) 
İkisine de bozulurum, 1. ay ve 3. ay bitişlerinde hiv ve hepatit dahil tüm testlerimi yaptırır, sonuçları alana kadar da acaip bir şekilde psikolojim bozulur.

Gençler, sevgili kardeşlerim, yapmayın Allah aşkına. Uzun bir süre tanımadan, uzun bir birliktelik geçirmeden, tek eşliymiş gibi bir yaşam sürmeden korunmasız ilişkiye girmeyin.

Geri dönüşü olmayan hastalıklar var, bu kadar riske atmayın kendinizi. Bırakın şu "et ete değecek ağa" sokak ağzı jargonu, kondom ile de çok kaliteli bir seks hayatı mümkün. Zaten penetrasyon süresinin en babası kaç dk? Zevkli olan ondan önceki süreç değil mi?

Kondomsuz sevişmek için ısrar ediyorsanız tek eşli olacaksınız, öbür türlüsü büyük risk.

Sadece kendinizi düşünmeyin, sonraki sevgililerinizi de riske atıyorsunuz. Kız erkek farketmez hepimiz dikkat etmeliyiz.
  • John Bloor  (10.09.22 11:28:54) 
Birincisi kasıtlı olarak hastalık bulaştırmak. Yani zehirlemek gibi bir şey. Hukuki olarak da suç teşkil edebilir.

İkincisi ise kendi sağlığını umırsamamak yani aptallık.

İlki kesinlikle daha kötü. Ama aptal insanları da hayatından çıkarmak her zaman iyidir.
  • cek  (10.09.22 15:30:35) 
ben şiddete karşı birisiyim ama bu durumda kesin şiddet gösterirdim bunu lafla sözle tavırla falan geçiştiremem. strain olmayan bir hasarla konuyu kapatırdım.


  • andlee  (18.09.22 01:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.